WAYA BIOTIC D3 KAPI 10ML

14.95

Kapi s vitaminom D3 u uljnoj suspenziji i probiotičkom kulturom Lactobacillus rhamnosus GG kako bi vjerojatnost pojave grčeva kod dojenčadi bila minimalna.

Za normalan rast i razvoj kostiju.

SKU: C002617 Kategorije: , , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

WAYA BIOTIC D3 KAPI 10ML

  • neutralnog su mirisa i okusa
  • jednostavne za doziranje
  • za uravnoteženu crijevnu mikrofloru

Vitamin D3 je potreban:

  • za normalan rast i razvoj kostiju
  • doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava

Jedine kapi s mliječnokiselinskom bakterijom Lactobacillus rhamnosus GG i vitaminom D3 u uljnoj suspenziji, stoga je vjerojatnost pojave grčeva kod novorođenčadi i dojenčadi minimalna.

Ne uzrokuju grčeve kod dojenčadi jer jedine sadrže najistraženiju mliječnokiselinsku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG i vitamin D3. Vitamin D3 se nalazi u uljnoj suspenziji i nisu mu potrebni dodatci (antioksidanti, stabilizatori, konzervansi) koji mogu prouzročiti nadimanje i grčeve.

Kod dojenčadi i djece povećan je rizik od nedostatka vitamina D koji je potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece. Smjernice propisuju dodavanje vitamina D3 kod dojenčadi do dobi od 1 godine, a preporučuje se i dulje dodavanje.

7  kapi sadrži najmanje 1,4 milijarde stanica mikroenkapsulirane korisne mliječnokiselinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG i potrebnu dnevnu količinu vitamina D prema preporukama pedijatara (400 I. J.).

Primjerene za novorođenčad, dojenčad i djecu.

U sastavu kapi nalazi se kukuruzno ulje, Lactobacillus rhamnosus GG i vitamin D3.

Primjerene su za alergičare jer ne sadrže alergene (mliječne bjelančevine, laktozu, gluten, jaja, ribe, kikiriki, sezam, SO2, soju, orašaste plodove, celer, gorušicu, rakove). Primjerene su i za vegetarijance jer je vitamin D3 biljnoga podrijetla. Bez alergena. Bez glutena. Bez laktoze.

Nakon otvaranja bočice kapi su upotrebljive još najmanje mjesec dana.

Proizvod ima prirodno prisutan talog, stoga prije svake upotrebe dobro protresite bočicu. Nakon mućkanja proizvod postaje prirodno mutan. WAYA Biotic D3 kapi upotrebljavajte najmanje dva tjedna. Primjerene su i za dugotrajnu primjenu.

Način primjene:

Najbolje je uzeti kapi samostalno žličicom.

  • Novorođenčad, dojenčad i djeca do 2. godine: 7 kapi jednom dnevno.
  • Djeca od 2. do 6. godine: 10 kapi jednom dnevno.

WAYA BIOTIC D3 KAPI 10ML

Količina: 10 ml

Pogledajte proizvode kategorije DJECA.

Težina 0.5 kg
Košarica