GE132+ NATURAL KAPSULE A60

76.31

Formula 5 aktivnih prirodnih sastojaka koji doprinose zdravlju cjelokupnog organizma. Sadrži pomno birani sulforafan iz brokule, likopen iz rajčice, resveratrol iz sjemenki grožđa, reishi gljive i matičnu mliječ.

Za jačanje imunološkog sustava i cjelokupno zdravlje.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

GE132+ NATURAL KAPSULE A60

Dodatak prehrani od 100% prirodnih sastojaka, visokog antioksidativnog i protuupalnog potencijala. GE132+Natural preporučuje se:

  • kod stanja kroničnog umora i psiho-fizičke iscrpljenosti
  • zdravim osobama za unaprjeđenje i očuvanje zdravlja
  • oboljelim osobama uz redovitu terapiju
  • kod umanjenog imuniteta, kod bakterijskih i virusnih infekcija
  • nakon kirurških intervencija
  • uz redovitu antitumorsku, kemoterapiju i radioterapiju
  • kao dodatak terapiji kod benigne hiperplazije prostate, regeneracije jetre i drugih patoloških stanja organizma

Zahvaljujući antidoping certifikatu mogu ga koristiti i sportaši.

Ekstrakt Reishi gljive

Koristi se za poboljšanje zdravlja, jak je antioksidans te dokazano potiče i jača aktivnost imunoloških stanica. Koristi se kao pomoć kod malignih oboljenja, tijekom i nakon bolesti kada je potrebno osnažiti iscrpljeni organizam.

Matična mliječ

Jedinstveni prirodni produkt koji snažno djeluje na imunološke stanice, daje snagu i energiju iscrpljenom organizmu; bogata je vitaminima, mineralima te ostalim tvarima koje osnažuju organizam.

Ekstrakt sjemenki grožđa

Standardizirano na 95% polifenola. Resveratrol blagotvorno djeluje na krvnožilni sustav i kod dijabetesa, te smanjuje kolesterol i sprječava arteriosklerozu. Usporava starenje organizma i doprinosi njegovoj vitalnosti.

Likopen iz rajčice

Biljni je pigment iz skupine karotenoida. Snažan antioksidans koji čuvaju zdravlje i štite organizam od slobodnih radikala. Likopen štiti od pojave raka, ima povoljan učinak na zdravlje srca i krvnih žila, a preporučuje se i za zdravlje prostate.

Ekstrakt brokule

Brokula ima visok udio vlakana, vitamina C, vitamina K, željeza i kalija, a i sadrži dosta proteina. Sulforafan ima potvrđeno pozitivno djelovanje na organizam i zaštita od malignih oboljenja. Pozitivno djeluje na srce i krvne žile, te pomaže kod dijabetesa.

Prevencija i jačanje imuniteta su najvažniji čimbenici za očuvanje života i zdravlja, a značajno ovise o prehrani. Stoga se na prvom mjestu preporučuje u organizam hranom unositi dovoljno vitamina, minerala, proteina i esencijalnih masnih kiselina. Također se mogu uključiti i dodaci prehrani koji sadrže tvari koje dokazano doprinose normalnoj funkciji imuniteta.

Sastojci: Matična mliječ 160 mg; Suhi ekstrakt reishi gljive 180 mg; Ekstrakt sjemenki grožđa (standardiziran na 95% polifenola) 100 mg; Likopen 1,8 mg; Ekstrakt brokule (sulforafan) 25 mg.

Sastojci nisu GMO podrijetla, proizvedeni su Njemačkoj procesom ultrafiltracije prema visokim farmaceutskim standardima.

Prednost GE132+ Natural je što nije lijek već dodatak prehrani koji nema neželjena djelovanja i potpuno je neškodljiv za organizam.

Način uzimanja:

1-2 kapsule dnevno. Za prevenciju jedna kapsula prije doručka, a kao dodatak terapiji po jedna kapsula prije doručka i ručka.

GE132+ NATURAL KAPSULE A60

Količina: 60 kapsula

Pogledajte proizvode kategorije IMUNITET.

Težina 0.5 kg
Košarica