WAYA LGG KAPI ZA DJECU 10ML

13.29

WAYA® kapi za uravnoteženu crijevnu mikrofloru i pomoć u borbi grčeva kod dojenčadi. Kapi WAYA® upotrebljavajte najmanje dva tjedna. Za dugotrajno reguliranje crijevne mikroflore preporučuje se redovita primjena.

Za novorođenčad, dojenčad i djecu.

SKU: C002625 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

WAYA LGG KAPI ZA DJECU 10ML

Dnevna doza od 7 kapi sadrži najmanje 1,4 × 109 kolonijskih jedinica mikroenkapsulirane probiotičke kulture Lactobacillus rhamnosus GG.

WAYA® kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu:

  • pomoć u borbi protiv grčeva
  • neutralnog su mirisa i okusa
  • ne sadrže alergene (mliječne bjelančevine, laktozu, gluten, jaja, ribe, kikiriki, sezam, SO2, soju, orašaste plodove, celer, gorušicu, rakove)
  • nakon otvaranja bočice kapi su upotrebljive još najmanje mjesec dana
Mikroenkapsulirani oblik

Probiotici su živi organizmi i vrlo su osjetljivi pri prolazu kroz kiselu okolinu probavnog sustava, stoga ih treba odgovarajuće zaštititi. Mikroenkapsulirani oblik probiotičke kulture Lactobacillus rhamnosus GG omogućuje 5 puta veće preživljavanje u probavnom sustavu u usporedbi s drugim probiotičkim kulturama na tržištu i posljedično se osigurava viša koncentracija probiotičke kulture u crijevima.

Trbušni grčevi ili kolike obično se javljaju u prvih nekoliko tjedana života i mogu trajati najčešće do četvrtoga mjeseca. Grčevi se uglavnom javljaju kasno poslijepodne i navečer. Dijete neutješno plače, povlači nožice prema trbuhu, zacrveni se u licu, stišće šačice. Teorije za nastanak su od nezrelosti probavnog sustava (kada je riječ o boli koja nastaje zbog nagomilavanja plinova u crijevima) do toga da može nastati i kao posljedica preosjetljivosti na laktozu. Od 10 do 30 % svih beba na svijetu ima kolike, a vjerojatno je taj broj i veći; podjednako se javlja kod dojenih beba i djece koja dobivaju mliječnu hranu na bočicu.

Sastojci: 7 kapi sadrži više od 1,4 × 109 k. j.* mikroinkapsulirane kulture Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), kukuruzno ulje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Čuvajte na temperaturi do 25 ⁰C, zaštićeno od vlage i svjetlosti. Proizvod čuvajte u originalnoj ambalaži.  Čuvajte izvan dohvata djece! Proizvod nije za parenteralnu uporabu. Proizvod je potrebno iskoristiti u roku od 1 mjeseca nakon prvog otvaranja.

Primjena:

Proizvod ima prirodno prisutan talog, stoga prije svake upotrebe dobro protresite bočicu. Nakon mućkanja proizvod postaje prirodno mutan. Ako se liječite antibiotikom, uzmite kapi barem 2 sata prije ili poslije primjene antibiotika. Kapi WAYA® upotrebljavajte najmanje dva tjedna. Za dugotrajno reguliranje crijevne mikroflore preporučuje se redovita primjena. Najbolje je uzeti kapi samostalno na žličici.

  • Dojenčad i djeca do navršene 2. godine: 7 kapi 1× na dan
  • Djeca nakon 2. godine života: 10 kapi 1× na dan

WAYA LGG KAPI ZA DJECU 10ML

Količina: 10 ml

Pogledajte proizvode kategorije DJECA PROBAVNE TEGOBE 

Težina 0.5 kg
Košarica