CHIROFERT FORTE TABLETE A20

Naša najniža cijena: 30.19
Akcijska cijena: 24.15

Chirofert forte je dodatak prehrani s D-chiro-inozitolom, alfa-lipoičnom kiselinom, manganom, melatoninom, folnom kiselinom, kromom i vitaminom D3 koji se koristi u slučajevima povećane potrebe za tim hranjivim tvarima ili zbog njihova nedostatka u prehrani.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

CHIROFERT FORTE TABLETE A20

Chirofert forte je dodatak prehrani s D-chiro-inozitolom, alfa-lipoičnom kiselinom, manganom, melatoninom, folnom kiselinom, kromom i vitaminom D3. Posebna je kombinacija aktivnih sastojaka važnih za reproduktivno zdravlje žene, a može koristiti i ženama sa simptomima i znacima policističnih jajnika.

D-chiro inositol

D-chiro-inozitol se stvara u ljudskom tijelu iz mio-inozitola i biološki je aktivna tvar koja sudjeluje u različitim metaboličkim reakcijama koje su potrebne za pravilno funkcioniranje organizma. D-chiro-inozitol ključna je komponenta posebnog unutarstaničnog molekularnog sustava koja pojačava inzulinski signal i tako doprinosi pravilnom iskorištavanju glukoze u tjelesnim stanicama. Normalizira razinu šećera u krvi, proizvodnju muških spolnih hormona, ovulaciju i menstrualni ciklus. D-chiro-inozitol u sastavu ovog proizvoda, prirodnog je podrijetla, u obliku koncentriranog i pročišćenog ekstrakta dobivenog iz rogača posebnom metodom ekstrakcije koja koristi samo vodu kao otapalo, bez upotrebe kemikalija.

Folna kiselina

Spada u skupinu B vitamina i neophodna je za rast i diobu stanica. Ljudsko tijelo ne proizvodi folnu kiselinu pa je moramo unositi u organizam putem hrane. Iako raznovrsna prehrana ispunjava dnevne potrebe za ovim vitaminom (200 µg), unos većih količina potreban je u nekim posebnim uvjetima i u trudnoći. Folna kiselina doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava, normalnom metabolizmu homocisteina, smanjenju umora i iscrpljenosti, te normalnom stvaranju krvi.

Alfa-lipoična kiselina

Nalazimo je u svakoj stanici našeg tijela gdje obavlja višestruke biološke aktivnosti i sudjeluje kao kofaktor u procesu stvaranja energije. Snažan je antioksidans.

Mangan doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije i zaštiti stanica od oksidativnog stresa, a istraživanja su pokazala da mangan i D-chiro-inozitol imaju sinergistički učinak. Krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi. Vitamin D3 doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora, doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava i ima ulogu u dijeljenju stanica. Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san, a blagotvoran učinak postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 tableta)
  • D-chiro-inozitol 500 mg
  • alfa-lipoična kiselina 500 mg
  • mangan 2 mg
  • melatonin 1 mg
  • folna kiselina 400 μg
  • krom 200 μg
  • vitamin D 50 μg

Sastojci: D-chiro-inozitol; alfa lipoična kiselina; tvar za povećaje volumena: mikrokristalinična celuloza; manganov glukonat; stabilizator: hidroksipropil metil celuloza; tvar za povećanje volumena; kalcijev karbonat; tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, polivinilpolipirolidon; kolekalciferol; tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, mono- i digliceridi masnih kiselina; stabilizator: polivinilpirolidon, tvar protiv zgrudnjavanja: umrežena natrijeva karboksimetil celuloza; bojilo: žuti željezov oksid; kromov pikolinat; bojilo: bakrov kompleks klorofila; melatonin; pteroilmonoglutaminska kiselina. 

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način upotrebe:
  1. Uzeti 1 tabletu dnevno, navečer, malo prije spavanja.
  2. Progutati cijelu tabletu uz dovoljno tekućine.
CHIROFERT FORTE TABLETE A20
Količina: 20 troslojnih tableta

Pogledajte proizvode namijenjene za zdravlje žene.

Košarica