SOLGAR BRUSNICA EKSTRAKT KAPSULE A60

146.84kn (19.49 €)

Formula praha koncentrata brusnice s dodatkom vitamina C. Doprinosi zdravlju imunološkog sustava te zaštitu stanica od oksidativnog stresa.

SOLGAR BRUSNICA EKSTRAKT KAPSULE A60

Solgar brusnica ekstrakt je posebna formula koja sadržava brusnicu i vitamin C. Brusnice su voće koje potječe iz Sjeverne Amerike i često se koriste u Americi, Europi i na Srednjem istoku, osobito u sušenom obliku. Vitamin C je topljiv u vodi, a pomaže zaštiti organizma od oksidativnog stresa i pridonosi zdravlju imunološnog sustava.

Doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, kostiju, hrskavice, kože, desni i zuba te normalnome metabolizmu stvaranja energije funkcioniranju živčanog sustava. Štiti stanica od oksidativnog stresa i doprinosi normalnoj psihološkoj i  funkciji imunološkog sustava.
Smanjuje umor i iscrpljenost povećavanjem apsorpcije željeza. Regeneraciji reducirane forme vitamine E.
Svi Solgar proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar  je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Primjena:

Preporučeni unos je 1 – 2 kapsule na dan za optimalni unos praha koncentrata brusnice, dobivenog iz svježih plodova, i vitamina C koji pridonosi:

SOLGAR BRUSNICA EKSTRAKT KAPSULE A60

Pakiranje: 60 kapsula

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/solgar/

Košarica
Scroll to Top