ISLA MEDIC HYDRO+ A 20

6.38 (48.07 kn)

Za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao što su grebanje u grlu i promuklost. Za suhu sluznicu i iritaciju glasnica

SKU: C003209 Kategorije: , ,

ISLA MEDIC HYDRO+ A 20

Za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao što su grebanje u grlu i promuklost. Za suhu sluznicu i iritaciju glasnica.

Hidrogelni kompleks sadrži karbomer, ksantansku gumu i hijaluronsku kiselinu. Zbog sposobnosti polisaharida ksantanske gume da veže vodu i specifične sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, stvara se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu. Hijaluronska kiselina sadržana u pastilama ima specifično fizičko svojstvo stvaranja vlažnog filma na površini sluznice. Suhi ostatak iz ekstrakta islandskog lišaja, otpornog na oštru klimu sjevernih visinskih predjela, sastoji se od više od 80% mucina. Polaganim otapanjem pastila u ustima ekstrakt kao balzam oblaže sluznicu usne šupljine, grla i ždrijela gdje pokazuje svoje ugodno djelovanje. Stimulirano je izlučivanje sline, obnavlja se iritirana sluznica i ublažavaju se tipične tegobe povezane s grloboljom i prehladom, kao što su grebanje u grlu i promuklost te suha sluznica, grlobolja i otežano gutanje.

ISLA MEDIC HYDRO+ A 20 NAČIN PRIMJENE:
Odrasli i djeca starija od 6 godina 1 pastilu otopiti polako u ustima 6 puta dnevno, po potrebi.
Isla medic hydro+ može se koristiti tijekom dužeg razdoblja ili u intervalu terapije. Ako se tegobe pogoršaju (npr. povišena temperatura, bol u zglobovima) ili ne poboljšaju tijekom 3 dana, potražite savjet liječnika ili ljekarnika.
Ako ga se koristi previše, isla® medic hydro+ može imati laksativni učinak i/ili izazvati želučane tegobe. U izoliranim slučajevima, mogu se javiti rekacije preosjetljivosti.

PAKIRANJE: 20 pastila

 

Košarica
Scroll to Top