BIVITS CINK I SELEN TABLETE A60

19.00

BiVits formulacija koja osigurava snažan sinergistički efekt cinka i selena. Doprinosi normalnoj funkciji štitnjače, jačanju imuniteta, normalnom metabolizmu, poboljšanju zdravlja kože i ublažavanju psorijaze, te antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma.

ZA JAČANJE IMUNITETA, BOLJU ENERGIJU I POTENCIJU.

SKU: C012430 Kategorije: , , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BIVITS CINK I SELEN TABLETE A60

  • bolja apsorpcija i iskoristivost
  • za normalnu funkciju imunološkog sustava

Jedinstvena formulacija koja osigurava snažan sinergistički efekt cinka i selena. BiVits Cink Selen sadrži 10 mg cinkovog-citrata i 55µg L-selenometionina, organske oblike minerala koji osiguravaju bolju apsorpciju i iskoristivost minerala u organizmu.

CINK

Cink je važan je za normalnu funkciju imunološkog sustava. Sudjeluje u održavanju normalnih kostiju, kože, kose, noktiju, normalnog vida, normalnoj plodnosti i reprodukciji, održavanju normalne razine testosterona u krvi, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica. Doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnoj sintezi DNA i proteina te normalnom metabolizmu makronutrijenata, ugljikohidrata, masnih kiselina i vitamina A

Nedostatak cinka javlja se u osoba koje nemaju redovitu i pravilnu prehranu. Pušenje, kava i alkohol glavni su krivci za iscrpljivanje cinka iz organizma. Neki od simptoma manjka cinka u organizmu mogu biti dermatitis, alopecija, poremećaj imuniteta, psihološki poremećaji, smanjena spermatogeneza, sporije zacjeljivanje rana, te povećanje prostate.

SELEN

Selen doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnoj funkciji štitnjače, održavanju normalne kose i noktiju, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te normalnoj spermatogenezi. Nedostatak selena izaziva prerano starenje, srčane udare, a javlja se u osoba s nepravilnom prehranom i onih koje imaju smetnje u apsorpciji. Simptomi nedostatka su promjena boje noktiju, mišićna slabost i kardiomiopatija.

Aktivni sastojci U jednoj tableti
Cinkov citrat 10 mg
L-selenometionin 55 µg

Sastojci: sadrži 10 mg cinkovog citrata i 55μg L-selenometionina, organske oblike minerala koji osiguravaju bolju apsorpciju i iskoristivost minerala u organizmu.

Način uporabe:

Odrasli i djeca starija od 3 godine: jednom dnevno po 1 tableta.

BIVITS CINK I SELEN TABLETE A60

Količina: 60 tableta

Pogledajte ostale proizvode kategorije MINERALI.

Košarica