BIONIKE DEFENCE TOLERANCE 400ML

17.75

Nježno sredstvo s ružinom vodicom, pantenolom i probiotikom Lactobacillus fermentum, za čišćenje kože i uklanjanje šminke.

Oftalmološki je ispitana i osobito pogodna za kožu preosjetljivu na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme i gluten.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE DEFENCE TOLERANCE 400ML

Esencijalna voda za čišćenje uklanja šminku i nježno čisti jednim potezom dijelove kože koji su nadraženi i pojačano osjetljivi na uobičajene kozmetičke sastojke. Čuva integritet hidrolipidne barijere kože i pomaže prevenirati nastanak crvenila i krhkost kapilara. Nakon primjene nije potrebno dodatno ispiranje vodom. Oftalmološki je ispitana i osobito pogodna za kožu preosjetljivu na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme i gluten.

Aktivni sastojci:

Humektanti lako uklanjaju nečistoće i šminku te imaju sposobnost održavanja odgovarajuće vlažnosti kože. Pantenol (pro-vitamin B5) ima trostruko djelovanje: vlaži, popravlja, umiruje. Potiče prirodne procese regeneracije (obnavljanje i zacjeljivanje) i umiruje crvenilo. Probiotik Lactobacillus fermentum održava balans kožne mikrobiote. Ružina vodica ima umirujući učinak.

Primjena:

Istisnuti na dlan i vrhovima prstiju nanijeti na lice, vrat i na područje očiju. Ostaviti da djeluje nekoliko sekundi, a zatim nježno ukloniti blazinicom.

BIONIKE DEFENCE TOLERANCE 400ML

Pakiranje: 400 ml (u boci s pumpicom na potisak)

Pogledajte sve BIONIKE proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica