BIONIKE DEFENCE MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA 400ML

17.75

Blagi surfaktanti BioNike mlijeka za čišćenje lica nježno, ali učinkovito uklanjaju svu nečistoće i šminku ostavljajući ugodan osjećaj svježe i čiste kože. Hidratizira kožu i ostavlja je mekom.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE DEFENCE MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA 400ML

Mlijeko za čišćenje BioNike Defence ima laganu teksturu i ne ostavlja ljepljive tragove na koži. 

Vrlo je podnošljivo, nježno čisti kožu i dobro uklanja šminku. Nakon primjene nije potrebno ispiranje lica vodom.

Sadrži ARGININ, sastojak koji čuva integritet kože i osigurava dobru hidrataciju. Koža je nakon primjene meka i nježna.

Oftalmološki je ispitano i osobito pogodno za sve tipove osjetljive i netolerantne kože, preosjetljive na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme i gluten.

Zadaća BioNike brenda je osiguranje učinkovitosti, sigurnosti, dobrobiti i prihvatljivog odnosa cijene i kvalitete proizvoda, osobito za korisnike s osjetljivom, alergičnom, netolerantnom i pojačano reaktivnom kožom. BioNike teži rastu i ekspertizi u razvoju proizvoda, pri čemu uključuje proizvode bez konzervansa, mirisnih sastojaka i aromatičnih spojeva uobičajenih za parfeme i bez glutena. Proizvodi BioNike strogo su kontrolirani na količinu nikla, koja je čak deset puta manja od zakonski dopuštene vrijednosti za kozmetičke proizvode. Većina BioNike proizvoda ne sadrži konzervanse niti mirisne komponente koje mogu biti uzročnici alergijskih reakcija.

Način primjene: 

Istisnuti malo mlijeka na blazinicu ili na dlan. Blazinicom ili vrhovima prstiju laganim masiranjem nanijeti na cijelo lice, vrat i na područje očiju i kapaka, a zatim nježno ukloniti blazinicom.

BIONIKE DEFENCE MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA 400ML

Količina: 400 ml

Pogledajte sve BioNike proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica