ALMAGEA SUNLOVE SKIN KAPSULE PROMO

55.77

Jedinstven antioksidacijski i protuupalni učinak aktivnih tvari omogućuje pripremu kože za odgovorno izlaganje suncu, te ljepotu i zaštitu kože i kose.

Posebno PROMO pakiranje 3U1, uz tromjesečnu zalihu Almagea SUNLOVE Skin kapsula.

Nema na zalihi

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ALMAGEA SUNLOVE SKIN KAPSULE PROMO

Sunlove Skin+ Summer 3in1 paket sastoji se od 3 pakiranja Sunlove Skin+ kapsula. Posegnite za Sunlove Skin+ i svakog dana bezbrižno boravite na suncu.

Almagea® Sunlove Skin+ je dodatak prehrani u inovativnim Licaps® kapsulama namjenjen pripremi organizma na intenzivnije UV zračenje za vrijeme ljetnog perioda. Idealno je da se koristi tokom cijele godine, ali posebno je koristan početkom proljetnih mjeseci kako bi  se pripremila koža za sunce.

Sadrži posebnu kombinaciju:

  1. ANTIOKSIDANSA: astaksantin, lutein, zeaksantin, koenzim Q10 , vitamin E i selen
  2. DRAGOCJENIH ULJA: ulje boreča i ulje argana
  • Vitamin E– doprinosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa
  • Selendoprinosi normalnoj funkciji štitnjače te održavanju normalne kose i noktiju
  • Astaksantin– ima 10 puta jače djelovanje od beta karotena i pruža zaštitu od od sunčeva zračenja

Svakodnevna izloženost intenzivnim UVA i UVB zrakama može dovesti do pojave ubrzanog starenja kože, hiperpigmentacija, opeklina i alergijskih reakcija. Za očuvanje vlage i elastičnosti kože potrebno ju je njegovati iznutra. Dragocijena ulja imaju ključnu ulogu u stvaranju lipidne barijere kože spriječavajući time gubitak vlažnosti. Posebnost Almagea® Sunlove Skin+ formule je i u snažnom antioksidacijskom djelovanju koje štiti stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Pripremom kože Sunlove Skin+ formulacijom brže adaptiramo cijeli organizam na intenzivnije UV zračenje (alergije na sunce), smanjujemo širenje hiperpigmentacije te poboljšavamo elastičnost i vlažnost kože. Za vrijeme izuzetno visokog UV indeksa, preporuča se korištenje 2 kapsule dnevno zbog veće potrebe organizma za antioksidacijskom zaštitom. Posegnite za Sunlove Skin+ i svakog dana bezbrižno boravite na suncu.

Upozorenje: ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu, soju i orašaste plodove (argan). Ne preporučuje se uzimati s lijekovima, trudnicama i dojiljama.

Upotreba:

1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.

ALMAGEA SUNLOVE SKIN KAPSULE PROMO

Pakiranje: 30 kapsula x 3

Pogledajte ostale proizvode iz linje ALMAGEA u našem web shop-u.

Težina 0.5 kg
Košarica