ALMAGEA

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 9 rezultata

  • ALMAGEA CURCUMIN FORTE+ KAPSULE A30
  • ALMAGEA L-CARNITINE ACTIV+ KAPSULE A50
  • ALMAGEA MAN FORMULA+ VREĆICE A30
  • ALMAGEA MOTION SUPPORT+ 30 KAPSULA
  • ALMAGEA PRENATAL OMEGA 3+ 50 KAPSULA
  • ALMAGEA SHINE ON+ KAPSULE A45
  • ALMAGEA SUNLOVE SKIN KAPSULE PROMOALMAGEA SUNLOVE SKIN KAPSULE A30
  • ALMAGEA SUNLOVE SKIN+ KAPSULE A30
  • ALMAGEA THYROIDEAL+ 60 KAPSULA 

Almagea brend karakterizira spajanje najkvalitetnijih sastojaka s inovativnim tehnologijama, te formulacije osmišljene na bazi svjetskih trendova iz područja nutricionizma i farmacije.

Asortiman Almagea proizvoda orijentiran je na očuvanje ljepote i zdravlja. Na ljepotu kože i proces starenja utječu genetika, izlaganje suncu, životne navike i rituali vezani za njegu kože. Za zdravlje i zaštitu kože najbitnije ju je prvenstveno nahraniti iznutra. Upravo je zato važno svakodnevno unositi dovoljne količine antioksidansa u organizam, a tada nam u pomoć dolaze efikasni sastojci dostupni u Almagea liniji dodataka prehrani.

Iz naše kategorije PRIPREMA KOŽE ZA SUNČANJE za očuvanje prirodne ljepote izdvajamo popularne ALMAGEA SUNLOVE SKIN+ kapsule, inovativna formulacija aktivnih sastojaka koja je, zbog sadržaja snažnih antioksidansa, saveznik zaštite od štetnog djelovanja slobodnih radikala tijekom cijele godine i važan dio rituala zdravlja i ljepote.

Iz neizostavne kategorije IMUNITET, za očuvanje zdravlja preporučujemo ALMAGEA CURCUMIN FORTE+ kapsule koje sadrže kurkumin kao glavni bioaktivni sastojak jer posjeduje velike terapeutske potencijale, kao što su antitumorski anti-aterosklerotski, antimikrobni, antiviralni, antioksidacijski i protuupalni.

Posebnost  asortimana je da su svi proizvodi kompatibilni te korištenje jednog proizvoda ne isključuje korištenje drugog ili njihove kombinacije, samo je bitno odabrati doziranje prema preferencijama korisnika.

Kontinuiranim ulaganjem u svoje proizvode te širenjem asortimana, ovaj brend se etablirao na regionalnom tržištu kao pouzdan partner za unaprjeđenje kvalitete života i očuvanja ljudskog zdravlja. Bogatim znanjem i iskustvom, inovativnim idejama i transparentnim pristupom poslovanju svojim korisnicima nude najviši standard kvalitete proizvoda.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing all 9 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing all 9 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj