APLAB EXCELSA ZA DIŠNE ORGANE 250G

7.50

Mješavina meda i biljne tinkture sadrži prirodne blagodati iz mladih izbojaka smreke, plodova anisa, te listova i cvjetova majčine dušice koji doprinose zdravlju dišnog sustava. U kombinaciji s medom olakšavaju disanje i ublažavaju bolesti dišnih organa.

Za pomoć kod bronhitisa i zdravlje dišnih organa!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

APLAB EXCELSA MJEŠAVINA MEDA ZA DIŠNE ORGANE 250G

  • OLAKŠAVA DISANJE
  • POTIČE ISKAŠLJAVANJE
  • POMAŽE KOD BRONHITISA I ASTME

Mješavina meda i tinkture biljne mješavine. Sadrži prirodne blagodati iz mladih izbojaka smreke, plodova anisa te listova i cvjetova majčine dušice. Zajedno olakšavaju disanje i ublažavaju bolesti dišnih organa.

Prirodni aktivni sastojci, uz med, su :

Majčina dušica

Majčina dušica je biljka s jakim antiseptičkimantibakterijskim antifungalnim djelovanjem. Primjenjuje se za dezinfekciju sluznice usta i ždrijela, otklanjanje neugodnog zadaha, liječenje kašlja, upale grla te prehlade i gripe, liječenje bronhitisa, astme i upale pluća, olakšava iskašljavanje i umiruje kašalj. Blagotvorno djeluje na ljudski organizam i sjajan je stimulans na psihofizičke funkcije. Odličan je antiseptik za unutrašnje i urogenitalne organe.

Majčina dušica stimulira spolne funkcije te će pomoći ljudima koji pate od seksualnih smetnji te također kod neuroze, depresije i alkoholizma. Umiruje jaki kašalj, olakšava iskašljavanje i sprječava širenje upala. Potiče i regulira menstruaciju, a koristi se i u liječenju nesanice, anemije, migrena i bolesti bubrega.

Izbojci smreke

Borove iglice sadrže aktivne sastojke koji potiču iskašljavanje i izbacivanje sekreta iz dišnih puteva, čime pospješuju liječenje upale grla i bronhitisa, a mogu pomoći i u ublažavanju simptoma astme. Antiseptičko djelovanje eteričnih ulja iz borovih iglica uništava patogene bakterije što sprječava širenje infekcije dišnih puteva.

Anis

Anis duguje svoj specifičan osvježavajući miris eteričnom ulju anetola, a poznato je njegovo ljekovito djelovanje kod astme, bronhitisa, kašlja različitog porijekla i oboljenja pluća. Potiče iskašljavanje i najvažnija mu je primjena kod bronhitisa, traheitisa s konstantnim kašljem.

Med, tinktura (smreke, aniša, majčine dušice) u 28g

cvjetni med 26,6 g
Tinktura 1,40 g

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Primjena:

Četiri puta dnevno uzeti po jednu žličicu (oko 7 g) EXCELSA mješavine i pustiti da se lagano otapa u ustima.

APLAB EXCELSA MJEŠAVINA MEDA ZA DIŠNE ORGANE 250G

 Pogledajte kategoriju PČELINJI PROIZVODI u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica