ZONA VITAL MEMORY TABLETE A30

16.91

Dodatak prehrani za bolje pamćenje i fokus, s vitaminima B6, B12, folnom kiselinom, cinkom, citikolinom i suhim ekstraktom kadulje.

DOPRINOSI NORMALNOJ KOGNITIVNOJ FUNKCIJI. 

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ZONA VITAL MEMORY TABLETE A30

  • Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava
  • Vitamin B9 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
  • Kadulja doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji i boljem pamćenju
  • Cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji
  • Citikolin može pomoći u poboljšanju fokusa i mentalne energije

Suplementi za poboljšanje kognitivnih sposobnosti su korisni kako mladima tako i osobama starije životne dobi jer mogu pomoći u održavanju funkcije mozga. Prema provedenim istraživanjima, ukupni homocistein u plazmi povećava rizik od razvitka kognitivnih poremećaja, među kojima je i demencija. Visoke doze vitamina B12, B9 (folna kiselina) i B6 pridonose metabolizmu i smanjenju koncentracije homocisteina.

Sastojci: Tvar za povećanje volumena: mikrokristalinična celuloza, suhi ekstrakt lista kadulje (Salvia officinalis L.); citikolin; tvar za zadržavanje vlage: sorbitol; cinkov glukonat; tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid; L-selenometionin; piridoksin-hidroklorid; pteroilmonoglutaminska kiselina; cijanokobalamin; tvari za poliranje: esteri octene kiseline mono i diglicerida masnih kiselina, šelak, polivinilpirolidon.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Proizvod nije namijenjen djeci. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.  Prekomjerno uzimanje može izazvati laksativni učinak.

Način uporabe:

Dnevno popiti 1-2 tablete, najbolje ujutro.

ZONA VITAL MEMORY TABLETE A30

Pakiranje: 30 tableta

Pogledajte ZONA VITAL proizvode.

Košarica