SALLANT ZEOLIT PRAH 100G

13.79

Prirodni Zeolit u prahu čini idealnu sirovina za kozmetičke preparate. Najčešće se koristi kao sredstvo za dentalnu njegu i u kozmetičke svrhe.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SALLANT ZEOLIT PRAH 100G

Zeolit je rijedak prirodni mineral u prahu vulkanskog porijekla i najčešće se koristi kao sredstvo za dentalnu njegu i u kozmetičke svrhe.

DETOKSIKANT – Zbog svoje rešetkaste strukture snažnog negativnog naboja privlači i adsorbira teške metale, opasne kancerogene toksine, organske otrove i druge štetne supstance, tj. ionskom izmjenom omogućuje istovremene procese remineralizacije i prirodne detoksikacije.

Zeolit klinoptilolit tribomehanički je aktiviran, siguran, netoksičan, nema letalnu ni toksičnu dozu, nema neželjenih kontraindikacija, nuspojava niti interakcija s drugim farmakološkim ili fitofarmakološkim supstancama, ne stvara ovisnost, ne taloži se u organima, u cijelosti se eliminira iz tijela. Klinoptilolit je podvrsta zeolita koji ima kristalnu molekularnu strukturu i ljudski ga organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu.

Sastojci: mineral zeolit klinoptilolit

Upozorenja: Trudnice i dojilje trebaju ga izbjegavati . Kontraindikacija za zeolit može biti korištenje drugih lijekova koji imaju neke metale u sebi, na primjer platinu ili litij. Čuvati od dohvata male djece.

Primjena:

  1. Prirodni Zeolit u prahu čini idealnu sirovina za kozmetičke preparate.
  2. Preporučena doza praškastog zeolita za umjerenu upotrebu je između ½ žličice i 2 žličice, dva do tri puta dnevno, s tim da ga ujutro treba natašte. Kada pijete zeolit, morate piti puno tekućine!

SALLANT ZEOLIT PRAH 100G

Pakiranje: 100 g

Pogledaj sve proizvode kategorije ORALNO ZDRAVLJE.

Težina 0.5 kg
Košarica