VITAL COLLAGEN PLUS JALURONIC KAPSULE A30

19.90

Dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju sastojaka korisnih za zdravlje kože, zglobova i tijela općenito. Vital Collagen Plus Jaluronic bazira se na morskom kolagenu, hijaluronskoj kiselini, vitaminima A, C, E i MSM.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

VITAL COLLAGEN PLUS JALURONIC KAPSULE A30

  • ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU KOŽE
  • ZA ZDRAVLJE I POKRETLJIVOST ZGLOBOVA
  • DOPUNA PREHRANI I ZA POVEĆANU POTREBU ORGANIZMA

Dodatak prehrani koji svojim bogatim sadržajem:

  • Vitamin A doprinosi održavanju zdrave kože i normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • Vitamin C doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
  • Morski kolagen dobiva se iz morskih izvora i može pomoći u održavanju elastičnosti i čvrstoće kože. Kolagen je bitan protein za kožu, nokte, kosu, zglobove i druga vezivna tkiva.
  • Hijaluronska kiselina je poznata po svojim hidratantnim svojstvima i može pomoći u održavanju kože gipkom i dobro hidratiziranom, također može imati koristi za vaše zglobove
  • Vitamini A, C, E su važni antioksidansi koji mogu pomoći u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima
  • MSM (Methylsulfonylmethane) je izvor sumpora važnog za zdravlje, MSM može imati protuupalna svojstva i biti koristan za zdravlje zglobova i kože

Sadrži u jednoj kapsuli: hidrolizirani morski kolagen (riblji) 250 mg, vitamin C 80 mg, natrijev hijaluronat 80 mg, MSM 35 mg, D-glukozamin (iz ljuske rakova/škampa) 25 mg, vitamin E 18 mg, vitamin A 600 mcg.

Sastav: hidrolizirani morski kolagen (riblji), vitamin C, natrijev hijaluronat, MSM D-glukozamin (iz ljuske rakova/škampa), hidroksipropilmetilceluloza, magnezijev stearat, vitamin E, aerosil (silikat), vitamin A.

Ne uzimati više od preporučene dnevne količine. Ne koristiti u trudnoći i dojenju. Upotreba se ne savjetuje osobama koje su osjetljive na neki od sastojaka. Sadrži alergene: ribe, rakovi, mekušci i njihovi proizvodi.

Način upotrebe:

Jedna do dvije kapsule dnevno uz obrok.

VITAL COLLAGEN PLUS JALURONIC KAPSULE A30

Pakiranje: 30 kapsula

Pogledajte VITAL PLUS proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica