SOLGAR L-CARNITIN LIQUID 1500MG 473ML

Naša najniža cijena: 38.13
Akcijska cijena: 34.32

Dodatak prehrani vrhunske kvalitete, tekući oblik L-karnitina, s prirodnim okusom limuna. Aminokiselina L-karnitin uključena je u metabolizam i dobivanje energije na razini stanice. Koristi se za podizanje tjelesne energije i brže sagorijevanje masti.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SOLGAR L-CARNITIN LIQUID 1500MG 473ML

SOLGAR L-CARNITINE 1500 mg je tekući oblik L-karnitina, s prirodnim okusom limuna. Aminokiselina vrhunske Solgar kvalitete – karnitin u prirodnom “L” obliku, nesintetički D-karnitin.

L-karnitin se preporučuje koristiti:

  • radi poboljšanja izdržljivosti i kondicije
  • radi ubrzanja oporavka organizma nakon treninga
  • osobama s oslabljenim srčanim mišićem
  • radi bržeg sagorijevanja masti
  • radi bržeg mršavljenja uz vježbanje

Aminokiseline, esencijalne i neesencijalne, gradivni su blokovi proteina i potrebne su u brojnim tjelesnim funkcijama. Potrebne za sintezu hormona, enzima, neurotransmitera i protutijela. Ljudski organizam ne može sam proizvoditi esencijalne aminokiseline, te se stoga obavezno moraju unositi hranom.

L-karnitin je važan u metabolizmu masti, osobito u stanicama srca i mišića. On pomaže mastima da se pretvore u energiju. Iako se dio karnitina sintetizira u tijelu, dio je potrebno unijeti prehranom. Poznat je po podizanju tjelesne energije, pozitivnom utjecaju na srce i krvožilni sustav, snižavanju triglicerida u krvotoku, pospješivanju koncentracije i radnih sposobnosti, te bržem gubitku tjelesne mase uz vježbanje.

Ključne hranjive tvari:

  • L-karnitin: 3000 mg
  • Vitamin B5: 20 mg
  • L-karnitin (slobodan oblik)
  • Pantotenska kiselina (dekspantenol)

Pogodno za vegane i vegetarijance. Bez glutena. Bez mliječnih sastojaka. Ne sadrži šećer i škrob.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Način uzimanja:

Preporučena je doza 1 – 2 jušne žlice na dan, natašte.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SOLGAR L-CARNITIN LIQUID 1500MG 473ML

Količina: 473 ml

Pogledajte SOLGAR proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica