BIODERMA SENSIBIO H20 MICELARNA VODA 500ML

19.68

Micelarno sredstvo za čišćenje kože lica sklone iritacijama i pojavi crvenila. Temeljito uklanja šminku i nečistoće s osjetljivog područja kože oko očiju. Ekstrakt krastavca djeluje umirujuće, omekšava kožu i daje joj svježinu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIODERMA SENSIBIO H20 MICELARNA VODA 500ML

Micelarnu vodu posebno formulirana za osjetljivu kožu sklonu iritacijama i pojavi crvenila.

  • nježno uklanja šminku s lica i očiju
  • smanjuje i sprječava crvenilo
  • umiruje i odčepljuje pore
  • ne izaziva isušivanje i iritacije
  • sprječava rizik od kožne reakcije
  • održava prirodnu ravnotežu kože

Zahvaljujući micelama s izvrsnim svojstvima čišćenja Sensibio H2O micelarna voda dubinski čisti lice onemogućujući onečišćujućim tvarima prodiranje u kožu koje bi vjerojatno pogoršale osjetljivost kože. Ekstrakt krastavca trenutačno umiruje kožu.

Micelarna tehnologija koju koristi BIODERMA temelji se na staničnim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenom je skladu s kožom i održava njezin prirodni zaštitni sloj. Sprječava crvenilo biološkom regulacijom faktora odgovornog za širenje krvnih žila. Ekskluzivni, inovativni patent Rosactiv™ izravno djeluje na VEGF, jedan od glavnih faktora odgovornih za širenje i slabljenje kapilara kože kao izvora crvenila.

  • Formuliran s fiziološkim pH od oko 5.5,
  • Umiruje i sprječava rizik od upale.

Sensibio H2O micelarna voda usklađena je s biološkom ravnotežom kože.  Sadrži vodu visokog stupnja pročišćenosti za farmaceutsku primjenu i kompleks 3 biomimetička umirujuća šećera koji sprječavaju upalne procese.

Micelarna voda Sensibio H2O potpuno je kompatibilna s kožom: njezini esteri masnih kiselina, sastavni elementi micela, slični fosfolipidima staničnih membrana kože, na prirodan način pomažu u ponovnoj uspostavi hidrolipidnog sloja kože.

Primjena:

Natopiti vatu micelarnom vodom i nježnim pokretima očistiti lice. Nije potrebno ispiranje vodom.

BIODERMA SENSIBIO H20 MICELARNA VODA 500ML

Pakiranje: 500 ml

Pogledajte proizvode linije BIODERMA SENSIBIO.

Težina 0.5 kg
Košarica