FERTI LILY ČAŠICA ZA POMOĆ PRI ZAČEĆU

29.20 (220.01 kn)

FERTI·LILY čašica za začeće je pomoć pri začeću bez hormona, koja povećava šanse za trudnoću za + 48 %.

Umeće se nakon spolnog odnosa te dovodi što više spermija do grlića maternice tako da ih više može uplivati u maternicu.

SKU: C009829 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

FERTI LILY ČAŠICA ZA POMOĆ PRI ZAČEĆU

Razvijena je kako bi vam pružila veće šanse za začeće, a da pritom ne ometate intimnost, FERTI·LILY čašica za začeće može se lako upotrijebiti kod kuće kako bi vam pružila veću kontrolu nad vašom plodnošću.

Nije uvijek lako zatrudnjeti. Nadali ste se da ćete jednostavno uskočiti u krevet zajedno i samo tako zatrudnjeti. Iako je riječ o „najprirodnijoj stvari na svijetu”, pokušaj začeća često zahtijeva planiranje i strpljenje te može postati prilično frustrirajuće.

Primjena

FERTI·LILY čašice za začeće ne uključuje uzimanje hormona, liječnike ni medicinske postupke. Klinički dokazano povećava vjerojatnost začeća za +48 % i može se lako upotrijebiti kod kuće.

FERTI·LILY čašica za začeće uvodi se u rodnicu nakon spolnog odnosa. Spermiji koji su potisnuti blizu grlića maternice i koje čuva cervikalna sluz žive duže, što znači da više njih može ući u maternicu i u konačnici doći do jajne stanice.

FERTI LILY ČAŠICA ZA POMOĆ PRI ZAČEĆU

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/intimna-njega-samolijecenje/

Košarica