FERTI LILY ČAŠICA ZA POMOĆ PRI ZAČEĆU

29.20

Ferti·Lily višekratna čašica za začeće medicinski je proizvod koji pomaže prirodnom začeću. Umeće se nakon spolnog odnosa, dovodi više sperme do grlića maternice, te je sperma zaštićena u čašici od nepovoljnog pH sekreta rodnice. Za primjenu tijekom ovulacijske faze menstruacijskog ciklusa.

Bez hormona, povećava šanse začeća za + 48 %!

Nema na zalihi

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

FERTI LILY ČAŠICA ZA POMOĆ PRI ZAČEĆU

  • mekani i savitljivi silikon
  • povećava šanse začeća za 48 %
  • za višekratnu uporabu, do šest ciklusa

Ferti·Lily čašica za začeće je medicinski proizvod koji pomaže začeti kod kuće, a da pri tome ne ometa intimnost. Klinički dokazano povećava vjerojatnost začeća za +48 % i može se lako upotrijebiti kod kuće. Lako se stavlja prstima u rodnicu nakon spolnog odnosa. Izrađena je od mekog i savitljivog silikona te je dokazano ugodna za stavljanje, nošenje i uklanjanje.

Ferti·Lily čašica dovodi više sperme do grlića maternice i time povećava šanse začeća. Može ostati unutar rodnice do sat vremena, čime se produžuje vrijeme kontakta spermija s cervikalnom sluzi. Spermiji koji su potisnuti blizu grlića maternice i koje čuva cervikalna sluz žive duže, što znači da više njih može ući u maternicu i u konačnici doći do jajne stanice. Osim toga, sperma zaštićena u čašici, kraće je vrijeme u kontaktu sa sekretom rodnice čiji je pH nepovoljan za spermu.

Observacijska studija je pokazala da Ferti-Lily čašica za začeće povećava šanse za začeće u usporedbi s očekivanom stopom trudnoće. U studiji je 65 parova koristilo Ferti-Lily čašicu za začeće, od kojih su 23 para ostvarila začeće, čime je postignuta stopa trudnoće od 35,4 % u usporedbi s očekivanom stopom trudnoće koja je 23,9 %.

Ferti-Lily čašica nije proizvod za kontracepciju i ne štiti od spolno prenosivih bolesti. Čašice ne uključuje uzimanje hormona, liječnike ni medicinske postupke.

Posebne mjere opreza:
Ferti-Lily čašicu nemojte vaditi na silu niti na silu povlačiti produženi držač čašice. Produženi držač može puknuti, ako ga presnažno povučete. Čašicu izvadite polagano povlačeći produženi držač. Ako iskusite bilo koji od sljedećih simptoma, odmah izvadite Ferti-Lily čašicu i obratite se liječniku: iznenadno povraćanje, proljev, visoka temperatura, glavobolja, osip nalik opeklinama, bolovi u mišićima, smetenost, napadaji.

Nemojte primjeniti Ferti-Lily čašicu ako imate infekciju kvasnicama ili bakterijsku infekciju. Kad infekcija potpuno nestane, nastavite primjenu. Ako ste primjenili Ferti-Lily čašicu dok ste imali infekciju, preporuka je čašicu zamijeniti novom, kako bi osigurali da se infekcija ne ponovi.

Upozorenja: Tijekom prve primjene možete osjetiti blage grčeve.

Primjena:
  1. Primjenite je tijekom ovulacijske faze menstruacijskog ciklusa.
  2. Čašica za začeće uvodi se u rodnicu nakon spolnog odnosa.
  3. Nakon stavljanja možete mokriti, tuširati se, spavati ili obavljati svoj posao bez brige o gubitku sperme.
  4. Namijenjena je za višekratnu uporabu, do šest ciklusa.

FERTI LILY ČAŠICA ZA POMOĆ PRI ZAČEĆU

Pakiranje: 1 komad

Težina 0.5 kg
Košarica