AQUA MARIS STRONG SPREJ ZA NOS 30ML

7.66

Hipertonična morska voda iz Jadrana na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, alergije i gripe. Prikladan za odrasle i djecu stariju od 3 godine, te za primjenu kod trudnica.

Prirodni dekongestiv.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AQUA MARIS STRONG 30ML

Aqua Maris® Strong djeluje kao

  • prirodni dekongestiv – odčepljuje nos
  • za osobe sa začepljenim nosom i otežanim disanjem kod alergije, prehlade i gripe
  • smanjuje oticanje sluznice nosa i olakšava disanje
  • koristiti samostalno ili u kombinaciji sa standardnom terapijom
  • prikladan je za odrasle i djecu stariju od 3 godine

Prehlada, alergija, gripa, operacijski zahvati u nosu i niz drugih stanja izazivaju pojačanu sekreciju i otečenost sluznice nosa. Normalno disanje ovisi o stanju sluznice nosa. U takvim situacijama prohodnost nosa je smanjena, a time i onemogućeno pravilno disanje što je problem kako za djecu tako i za odrasle. Zbog visoke koncentracije soli hipertonična otopina „izvlači“ višak tekućine iz sluznice nosa po principu osmotskog gradijenta čime se smanjuje njeno oticanje i olakšava disanje kroz nos.

Sastav: 100% morska voda iz Jadrana. Blagotvorna morska voda iz Jadrana bogata je solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova.

Bez konzervansa.

Budući da Aqua Maris® Strong sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka prikladan je za odrasle i djecu stariju od 3 godine. Aqua Maris® Strong zbog svoje prirodnosti i blagosti rješenje je za začepljen nos tijekom trudnoće budući da trudnice ne bi smjele koristiti lijekove za prehladu koji sadrže neprikladne sastojke za trudnice ili dojilje.

Koristiti dok traje začepljenost nosa, za održavanje higijene nastaviti s Aqua Maris® Classic izotoničnom otopinom.

Primjena:

Aqua Maris® Strong dozirni sprej za nos raspršiti 1-2 puta u svaku nosnicu, nekoliko puta na dan, a po potrebi i više. Prije prvog korištenja uklonite čep i pritisnite pumpicu 2 – 3 puta kako bi se oslobodio zrak. Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

AQUA MARIS STRONG SPREJ ZA NOS 30ML

Pakiranje: 30 ml

Pogledajte ostale AQUA MARIS proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica