SALVIT FERVIT KAPI 30ML

9.06

Salvit Fervit kapi za djecu imaju visoku koncentraciju željeza, visoku bioraspoloživost i stabilnost. Pomažu smanjenju umora i iscrpljenosti, te doprinose normalnom razvoju djece.

Nema na zalihi

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SALVIT FERVIT KAPI 30ML

Salvit Fervit kapi tekući je dodatak prehrani koji sadrži AB-Fortis®, mikroenkapsulirani oblik željezovog saharata dobiven patentiranim postupkom koji osigurava visoku stabilnost, nemetalni okus i dobru podnošljivost željeza. Može se miješati u hranu i piće, uključujući sve mliječne proizvode.

ŽELJEZO je neophodan element ljudskog organizma koji igra ključnu ulogu u prijenosu kisika kroz tijelo, kao i mnogim drugim važnim procesima u organizmu. Nedostatak željeza može izazvati zdravstvene tegobe poput anemije te posljedično umora, slabije koncentracije, iscrpljenosti, “nedostatka” zraka i glavobolje). Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, te pomaže normalnom kognitivnom razvoju djece. 

Salvit Fervit kapi imaju izuzetno dobru podnošljivost i ne izazivaju metalni okus u ustima niti bojenje zubi.

Sastojci: srednje lančani trigliceridi, željezo (željezov saharat, kao AB Fortis® mikroenkapsulirano željezo).

Upozorenja: Proizvod ne koristiti s drugim dodacima prehrani i lijekovima koji sadrže željezo. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Primjena:

  • Mala djeca: 0,2 ml tekućine, jednom dnevno (potrebno se prije uzimanja konzultirati sa stručnom osobom).
  • Djeca 3-12 godina: 0,6 ml tekućine.
  • Dječaci 13-16 godina: 0,8 ml tekućine.
  • Djevojčice 13-16 godina: 1 ml tekućine.

SALVIT FERVIT KAPI 30ML

Pakiranje: 30 ml

Pogledajte sve  proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica