PASTA ZA ZUBE PLIDENTA PROTECTIVE PROPOLIS 75ML

2.32

Sadrži aktivni fluorid za učinkovitu zaštitu od karijesa, čineći zube jakima, a desni zdravima. Propolis djeluje protubakterijski, proturvirusno i protugljivično, te može ublažiti zubobolju i upalu desni, te može biti koristan u cijeljenju rana.

Štiti i jača zube i desni.

SKU: C005439 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

PASTA ZA ZUBE PLIDENTA PROTECTIVE PROPOLIS 75ML

  • smanjuje pojava karijesa
  • za učinkovito čišćenje zubi i sprječavanje plaka
  • učvršćuje i regenerira desni
  • propolis djeluje protubakterijski, protuvirusno i protugljivično
  • osvježavajuća aroma pruža dugotrajno zadovoljstvo

U zubnoj pasti Plidenta Protective propolis je inkorporiran s alantoinom iz biljke aloa vera, koji ublažava upale, a također učvršćuje i regenerira desni.

Plidenta Protective Propolis obogaćena je i antibakterijskim kompleksom Symguard® CD, koji djeluje protiv loših bakterija koje izazivaju karijes, protiv zadaha, plaka i gingivitisa te je učinkovit antioksidans.

FLUOR  u ustima stvara fluoridni spoj koji štiti caklinu od oštećenja kiselinom koju stvaraju bakterije. Samo korištenjem pasti za zube koje sadrže flour može se prema istraživanjima smanjiti pojava karijesa za 17-38%. Fluor djeluje tako da se ugrađuje u zubnu caklinu stvarajući fluoro-apatit, mineral koji je mnogo otporniji prema mehaničkom trošenju i kiselinama nego postojeći hidroksiapatit. Fluor djeluje na bakterije i enzime u usnoj šupljini i na taj način ometa transformaciju glukoze u mliječnu kiselinu koja dekalcinira caklinu i time omogućuje razvitak zubnog karijesa.

ALANTOIN je nužan je za stvaranje novih stanica te pomaže zacjeljivanju inficiranih rana i to tako da potiče protok krvi kroz ozlijeđeno tkivo i time zarastanje. U pastama za zube svoje mjesto je našao u procesu čišćenja, liječenja, ublažavanja upala i za smirivanje, a djelomično i za sprječavanje krvarenja desni, te tako indirektno djeluje u suzbijanju parodontoze. Također djeluje i adstringentno što znači da učvršćuje desni.

PROPOLIS se od najstarijih vremena koristi u njezi zubi zbog svojeg antibakterijskog, protuupalnog i umirujućeg djelovanja. Studije pokazuju da uporaba proizvoda na bazi propolisa može smanjiti stvaranje plaka i broj bakterija u usnoj šupljini, ublažiti zubobolju kao i upalu desni (periodontitis), te može biti koristan u cijeljenju rana.

Primjena:

Djeca mlađa od 6 godina trebaju koristiti manju količinu paste za zube (otprilike veličine graška).

PASTA ZA ZUBE PLIDENTA PROTECTIVE PROPOLIS

Pakiranje: 75 ml

Pogledaj sve proizvode kategorije ORALNO ZDRAVLJE.

Težina 0.5 kg
Košarica