ONLIFE I.T. TABLETE A30

45.92

OnLife i.t. namijenjen je za poboljšanje simptoma kod periferne neuropatije uzrokovane kemoterapijom. Obogaćen je specifičnim masnim kiselinama (F.A.G.®), likopenom, spirulinom i vitamonom B12. Preporučuje se za nadoknadu manjka masnih kiselina koja može nastati uslijed intenzivnog tjelesnog stresa i tijekom onkoloških liječenja.

POTPOMAŽE FUNKCIONIRANJE ŽIVČANOG SUSTAVA.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ONLIFE I.T. TABLETE A30

  • ZA VRAĆANJE ISPRAVNE FUNKCIJE MEMBRANE ŽIVČANE STANICE
  • ZA POBOLJŠANJE SIMPTOMA KOD PERIFERNE NEUROPATIJE (uzrokovane kemoterapijom)

OnLife® dodatak je prehrani u tabletama sastavljen od:

  1. F.A.G.® kompleks – sadrži pravilno izbalansirane specifične masne kiseline, esencijalne i neesencijalne. Prisutnost masnih kiselina u tijelu od temeljne je važnosti za mnoge fiziološke mehanizme. Promjena masnih kiselina na perifernim živcima može negativno utjecati na njihovu funkciju, odnosno studija objavljena 2016. u Cell Metabolism pokazuje da “smanjena sinteza masnih kiselina dovodi do razvoja periferne neuropatije.” F.A.G.® je međunarodno patentirani spoj masnih kiselina čija je učinkovitost i sigurnost dokazana kroz brojne kliničke, in vivo i in vitro studije te se stoga može reći da se korištenje ovog spoja masnih kiselina može smatrati sigurnim i učinkovitim.
  2. LIKOPEN – karotenoid s poznatim antioksidativnim svojstvima, prisutan u visokim koncentracijama u rajčici. Nedavne studije o likopenu i živčanom sustavu pokazuju da: “njegov analgetski učinak može pomoći u kontroli neuropatske boli.”
  3. Palmitoiletanolamid (PEA) – komponenta patenta F.A.G.®, spoj je prirodno prisutan u našem tijelu i sastoji se od amida masne kiseline, palmitinske kiseline. Ovu molekulu naše tijelo prirodno proizvodi kako bi obnovilo funkcionalnost oštećenih tkiva, odnosno imunološki sustav tijela kao odgovor na bol ili upalu. PEA stoga djeluje kao biološki modulator koji pogoduje odgovoru biološkog tkiva na upalne podražaje. Studija objavljena 2011. otkrila je da: “U ozbiljnom stanju kao što je bolna neuropatija povezana s multiplim mijelomom i kemoterapijom, sigurna tvar kao što je palmitoiletanolamid (PEA) osigurava značajan oporavak živaca.”
  4. Vitamin B12 – doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava

Again Life Italia OnLife® se preporučuje svim osobama koje se ne mogu kvalitetno hraniti te stoga mogu imati značajne nutritivne nedostatke, posebice masnih kiselina za oporavak poslije kemoterapije. Ima dokazane pozitivne učinke u rebalansu deficita masnih kiselina (esencijalnih i neesencijalnih) koji se manifestira tijekom većih metaboličkih potreba, kao i tijekom bolesti te nakon kemoterapije ili radioterapije.

OnLife i.t.® dodatak prehrani na bazi masnih kiselina prirodno prisutnih u živčanom sustavu. Nema sposobnost interakcije s kemoterapijom ili radioterapijom koja se koristi, niti s drugim lijekovima. U svakom slučaju, preporučljivo je procijeniti unos dodatka prehrani sa svojim liječnikom ili onkologom.

PERIFERNA NEUROPATIJA

Periferna neuropatija je posljedica oštećenja živaca izvan leđne moždine, a ispoljava se kao loša funkcija perifernih živaca. Može javiti kao rezultat različitih ozljeda, infekcija i metaboličkih problema, a jedan od najčešćih uzroka periferne neuropatije je dijabetes. Oštećenje također nastupa kao komplikacija alkoholizma, nedostatka nekih vitamina ili zbog tumora u određenim dijelovima tijela. Često izaziva slabost, ukočenost i bol, a može prekinuti osjet, mišićnu aktivnost ili funkciju unutarnjih organa.

Sastav: kompleks masnih kiselina F.A.G. ® : (N-(2-hiroksietil) heksadecanamid*: EPA i DHA iz RIBLJEG ulja; alfa- linolenska kiselina, oleinska kiselina, linolna kiselina, palmitinska i stearinska kiselina iz sjemena LANA; spirulina alga (Spirulina platensis), magnezijev L- pidolat; plod rajčice (Solanum lycopersicum) titriran na 6%-tni likopen; eterično ulje cvijeta zvjezdastog anisa (Illicium verum); cijanokobalamin; kalcijev fosfat dvobazni; emulgator: mikrokristalična celuloza; tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid; premazi: hidroksipropilmetilceluloza i glicerol; aroma: zvjezdasti anis.

Bez glutena i bez laktoze.

Uzimanje OnLife® se ne preporučuje kod osjetljivih osoba ili onih koji su posebno predisponirani na jednu ili više komponenti prisutnih u tabletama. Trebaju ga izbjegavati osobe alergične na ribu i njezine derivate jer OnLife® sadrži riblje ulje.

Ne koristiti tijekom trudnoće i dojenja te kod djece.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način uporabe:

Popiti 2 tablete dnevno. Svaka tableta se može podijeliti na dva dijela radi lakšeg gutanja.

ONLIFE I.T. TABLETE A30

Pakiranje: 30 tableta

Pogledajte proizvode kategorije NEUROPATIJA u online ljekarni Plantak.

Potražite više informacija o proizvodu na stranicama proizvođača.

Težina 0.5 kg
Košarica