OMNI-BIOTIC PANDA VREĆICE A30

45.05

Simbiotik za uravnotežen imunosni sustav majke i tijekom prvih godina života djeteta. Preporučuje se djeci koja imaju predispoziciju za alergije i astmu, te kao pomoć pri spriječavanja alergiskih rekacija.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

OMNI-BIOTIC PANDA VREĆICE A30

 Dodatak prehrani koji sadrži mješavinu visokovrijednih crijevnih kultura mikroorganizama ljudskog probavnog sustava.

OMNi-BiOTiC® PANDA simbiotik namjenjen je:

  • za URAVNOTEŽEN IMUNITET majke i djeteta
  • u trudnoći i za vrijeme dojenja
  • za POMOĆ OSOBAMA SKLONIM ALERGIJAMA
  • djeci koja imaju predispoziciju za alergije i astmu
  • osobama s kroničnim i akutnim pojavama atopičnih oboljenja i astme
  • za vrijeme i nakon kemoterapija i zračenja
  • za zdravlje probavnog sustava

Ravnoteža imunosnog sustava ovisi o posebnim crijevnim bakterijama. Pravovremenim uzimanjem posebno odabranih crijevnih bakterija možemo regulirati narušeni imunosni sustav i time prevenirati tegobe poput neurodermatitisa i alergijskih oboljenja. Ukoliko u obitelji postoje slučajevi oboljenja od neurodermatitisa, alergije ili astme, postoji velika vjerojatnost da i dijete razvije neku od ovih bolesti.  Oko 80 % imunosnih se stanica nalazi u crijevima, a svako dijete rođeno je sa sterilnim crijevima. Stoga je crijevna kolonizacija u prvim tjednima nakon rođenja vrlo važna za razvoj optimalne crijevne flore i funkcionalnog imunosnog sustava. OMNi-BiOTiC® PANDA sadrži 3 odabrana, znanstveno provjerena bakterijska soja, koja pomažu kolonizaciju dječjih crijeva.

U slučajevima obiteljske predispozicije za razvoj neurodermatitisa, alergijskih bolesti ili astme, s primjenom sinbiotika OMNi BiOTiC® PANDA,  trebalo bi se početi već tijekom trudnoće, a najkasnije u 32. tjednu trudnoće. Mlada majka može i dalje nakon poroda nastaviti sa svakodnevnim uzimanjem sinbiotika.

Sastojci: rižin škrob, maltodekstrin, bakterijski sojevi*

*3 ljudska bakterijska soja s minimalno 3 milijarde bakterija u 1 dozi (3 g): Lactococcus lactis W58; Bifidobacterium lactis W52; Bifidobacterium bifidum W23

Ne sadrži životinjske bjelančevine, gluten, kvasac ni laktozu. Prikladan je za osobe alergične na mlijeko, novorođenčad, dojenčad, trudnice i dojilje.

Primjena:

DOJENČAD: 1 vrećicu dnevno umiješati u približno 10 ml mlake prokuhane vode ili majčinog mlijeka. Pričekati 5 minuta, nježno promiješati prije konzumacije i nakapati izravno djetetu u usta. Ukoliko ne dojite, svaki dan umiješajte 1 vrećicu u bočicu. Ne zagrijavajte iznad 40°C! Proizvod se može dodati odmah ili rasporediti uz više hranjenja.

ODRASLI I MALA DJECA: 1 puta dnevno 1 vrećicu umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 10 minuta, ponovo nježno promiješati i popiti. Preporučuje se piti na prazan želudac. Može se koristiti tijekom trudnoće i u 1. godini života djeteta.

OMNI-BIOTIC PANDA VREĆICE A30

Pakiranje: 30 vrećica po 3 grama

Pogledajte ostale proizvode kategorije PROBIOTICI u našem web shop-u.

Težina 0.5 kg
Košarica