ASHWAGANDHA KAPSULE NATURAL ELEMENTS A90

34.00 (256.17 kn)

Ashwagandha ekstrakt je snažan antioksidans sa širokim spektrom djelovanja koji posebice pomaže u borbi protiv umora i iscrpljenosti, te anksioznosti i depresije.

Jedna je od najznačajnijih biljaka ajurvedske medicine.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

ASHWAGANDHA KAPSULE NATURAL ELEMENTS A90

  • ojačava imunološki sustav i snažan je antioksidans
  • sudjeluje u smanjenju fizioloških i psiholoških faktora stresa
  • pozitivno djeluje kod umora i iscrpljenosti, anksioznosti i depresije
  • adaptogen –  ima učinak na lučenje hormona štitnjače u oba smjera
  • ekstrakti biljke imaju pozitivan utjecaj i na kardiovaskularni i na respiratorni sustav
Ashwagandha
Lat.Withania somnifera, poznata kao indijski “ginseng”, ubraja se u obitelj Solanaceae. Preko tri tisuće godina koristi u prirodnoj ajurvedskoj medicini, jedna je od najznačajnijih biljaka Ayurvede. Sadrži mnoge korisne ljekovite spojeve uključujući laktone, alkaloide, koline, masne kiseline, aminokiseline i razne šećere. Glavni i najvažniji bioaktivni sastojci su vitanolidi, zatim glikozidi i alkaloidi, koji imaju pozitivne učinke u smanjenju fizioloških i psiholoških faktora stresa. Originalno iz Indije, s optimalnom biološkom raspoloživošću te udjelom vitanolida od 2,5%.
Ključnu ulogu kod straha i anksioznosti ima upravo ƴ-aminobuterna kiselina (GABA) koja je jedan od glavnih inhibitornih neurotransmitera u središnjem živčanom sustavu. Ashwagandha ekstrakt ima pozitivno djelovanje na GABAA receptore tako da djeluje blagotvorno na cjelokupno mentalno zdravlje.
Koristi se kao adaptogen, što u slučaju problema sa štitnjačom znači da ima pozitivan učinak na lučenje hormona u oba smjera – ako štitnjača proizvodi previše hormona, ashwagandha inhibira njihovo formiranje, a ako proizvodi premalo, ashwagandha potiče njihovo stvaranje. Nedavna istraživanja pokazuju da ashwagandha uglavnom stimulira proizvodnju hormona štitnjače pa to treba uzeti u obzir.
Sadržaj:  1 kapsula %  PU*
Ashwagandha ekstrakt 500 mg **
Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 
Ne preporučuje se trudnicama.
Način uporabe:
Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.
ASHWAGANDHA KAPSULE NATURAL ELEMENTS A90
Pakiranje: 90 kapsula
Košarica