MEDEX PROPOLIS KAPI BEZ ALKOHOLA 15ML

6.14

  • oporavlja kožu usana i sluznicu usta
  • pomaže kod afti i drugih upalnih oboljnja usne šupljine
  •  samo za vanjsku upotrebu
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MEDEX PROPOLIS KAPI BEZ ALKOHOLA 15ML

10%-tni ekstrakt propolisa u bezalkoholnoj otopini namjenjen je za suzbijanje infekcija kože i sluznice usne šupljine kod djece i odraslih.

 • djeluje antibakterijski i protuupalno
 • pomaže u borbi protiv upale grla, zubi i desni
 • obnovlja i štiti kožu usana i sluznicu usne šupljine
 • namjenjen samo za vanjsku upotrebu
 • vrijednost bioflavonoida (aktivnih suptanci u propolisu) je standardizirana

           Propolis je smolasta smjesa koju pčele prikupljaju iz raznih biljnih izvora, a služi za izgradnju i popravljanje košnice. Za njegovu ljekovitost najviše su zasluženi biljni pigmenti flavonoidi kojima se pripisuju antioksidativna svojstva. U organizmu djeluju protiv štetnog djelovanja slobodnih radikala koji uzrokuju mnoge upale. Preventivnom upotrebom propolis čuva zdravlje i spriječava upalne procese ždrijela i usne šupljine. Koristan je i kod akutnih stanja parodontoze, pojave afti te neugodnog zadaha usne šupljine.

Upozorenja:
Osobama alergičnim na propolis se ne preporučuje korištenje otopine. Moguća su manja odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda zbog sastojaka prirodnog podrijetla.

Primjena:

Za lokalnu primjenu na usnu sluznicu u tankom sloju 3 puta dnevno nanijeti po 6 kapi uz pomoć štapića za uši. Za oralnu primjenu potrebno je 3 puta dnevno razrijediti 6 kapi otopine s mlakom vodom i grgljati u ustima. Dnevna preporučena količina je 18 kapljica otopine.

MEDEX PROPOLIS KAPI BEZ ALKOHOLA 15ML

Pakiranje: 15 ml

Proizvod se nalazi u zatamnjenoj staklenoj ambalaži koja osigurava i čuva kvalitetu proizvoda. Otopina je bez konzervansa, umjetnih bojila i aroma te zaslađivača.

Pogledajte ostale MEDEX proizvode u našem web shopu.

Težina 0.5 kg
Košarica