TRUDI VLAŽNE MARAMICE S CVJETNIM NEKTAROM

1.95

Vlažne maramice za čišćenja dječje kože koje ostavljaju hidratantni, zaštitini sloj emulzije obogaćene cvjetnim nektarom i bisabololom. Bisabolol intenzivno vlaži, hrani i umiruje kožu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TRUDI VLAŽNE MARAMICE S CVJETNIM NEKTAROM 

  • mekana mikrovlakna imaju veliku moć upijanja
  • nježno čiste i njeguju dječju kožu
  • cvjetni nektar i bisabolol intenzivno vlaže, hrane i umiruju kožu
  • smanjuju mogućnost nastanka iritacija i preosjetljivosti

Zahvaljujući mekanim mikrovlaknima posebne strukture koja imaju veliku moć upijanja, Trudi vlažne maramice nježno čiste i njeguju dječju kožu kod svakog mijenjanja pelena. Nakon upotrebe na koži ostavljaju hidratantni, zaštitni sloj emulzije obogaćene cvjetnim nektarom i bisabololom koji intenzivno vlaži, hrani i umiruje kožu.

  1. CVJETNI NEKTAR – blagotvorna svojstva cvjetnog nektara poznata su još od antičkih davnina, a bogat je aminokiselinama, vitaminima i mineralima, uz visok udio vitamina B i C zbog čega je idealan za zaštitu i njegu nježne i osjetljive dječje kože
  2. BISABOLOL – dragocjeni  sastojak ulja cvijeta kamilice koristi se stotinama godina zbog svojih umirujućih i obnavljajućih svojstava, idealan za osjetljivu i oštećenu kožu

Posebno su formulirane kako bi se umanjila mogućnost nastanka iritacija i preosjetljivosti. Trudi vlažne maramice sadrže prirodne hranjive i hidratantne tvari, bez štetnih konzervansa, parabena i mineralnih ulja. Blaga njega prilagođena osjetljivoj dječjoj koži i dermatološki potvrđena podnošljivost osigurane su odsutnošću sapuna i alkohola, te koži prilagođenim neutralnim pH.

Dostupne su u dva pakiranja idealnima za brzo čišćenje lica i ruku cijele obitelji, kod kuće i na putovanju.

Odabrani sastojci: med obogaćen cvjetnim nektarom, bisabolol

TRUDI VLAŽNE MARAMICE S CVJETNIM NEKTAROM

Količina: 72 maramice

Pogledaj sve TRUDI proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica