AVENE SUN SPORT FLUID SPF50+ 100ML

28.04 (211.27 kn)

Vrlo visoka zaštita od sunca za osjetljivu kožu, namijenjen za primjenu tijekom sportskih aktivnosti, čak i onih najintenzivnijih.
Za lice i tijelo

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

AVENE SUN SPORT FLUID SPF50+ 100ML

Sport fluid SPF 50+ sadrži jedinstvenu Sunsitive® Protection kombinaciju djelatnih sastojaka koja je rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre:

1. Patentirani fotozaštitni kompleks koji sadrži samo 4 FOTOZAŠTITNA FILTRA za vrlo visoku zaštitu kože od širokog spektra UVB-UVA zraka; dugotrajnu, stabilnu i učinkovitu zaštitu uz optimalnu toleranciju kože.

2. JEDINSTVENI ANTIOKSIDACIJSKI KOMPLEKS (pre-tokoferil + pro-taurin) za cjelovitu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa.

3. Avène termalna izvorska voda, prepoznatljiva po svojim UMIRUJUĆIM, ANTIIRITACIJSKIM I OMEKŠAVAJUĆIM SVOJSTVIMA.

Sport fluid SPF 50+ idealan je za profesionalne i rekreativne sportaše zbog svoje jedinstvene teksture prilagođene njezi i zaštiti od sunca tijekom sportskih aktivnosti:
– Iznimno fluidna, osvježavajuća i lagana tekstura.
– Nemastan i neljepljiv.
– Vrlo vodootporan.
– Otporan na znoj. *

* 93% ispitanika ocijenilo je proizvod otpornim na znoj. % zadovoljstva. Ispitivanje zadovoljstva potrošača tijekom uporabe provedeno je na 133 ispitanika koji su se bavili umjerenim do intenzivnim sportskim aktivnostima tijekom 14 dana.

Sport fluid SPF 50+ namijenjen je za osobe s osjetljivom kožom za primjenu tijekom sportskih aktivnosti, čak i onih najintenzivnijih.

Primjena:

Idealan je za profesionalne i rekreativne sportaše zbog svoje jedinstvene teksture prilagođene njezi i zaštiti od sunca tijekom sportskih aktivnosti. Iznimno fluidna, osvježavajuća i lagana tekstura, nemastan i neljepljiv, vrlo vodootporan i otporan na znoj.

AVENE SUN SPORT FLUID SPF50+ 100ML

Pakiranje: 100 ml

Pogledajte sve AVENE proizvode.

Košarica