SKINTEGRA SUPERBA C SERUM 30ML

26.41 (198.99 kn)

Superba C je izuzetno potentan, brzoupijajuć i vodenast serum namijenjen targetiranju problema narušenog stanja kože, umorne i beživotne kože sklone nepravilnostima. Formuliran na bazi kombinacije 10% vitamina C, vitamina E i ferulične kiseline.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SKINTEGRA SUPERBA C SERUM 30ML

  • za umornu kožu koja pokazuje prve znakove starenja
  • ujednačujući i revitalizirajući serum za dispigmentiranu kožu
  • antiksidativni i fotoprotektivni učinak
  • nježna i brzoupijajuća tekstura za sve tipove kože
  • omogućuje maksimalno učinkovitu, dubinsku apsorpciju aktivnih sastojaka

Superba C je intenzivni serum na bazi kombinacije 10% vitamina C, vitamina E i ferulične kiseline. Specifično je formuliran za umornu kožu koja pokazuje prve znakove starenja (bore i fine linije, gubitak tonusa i svježine uz pojavu pigmentacijskih mrlja). Uz ove pokazatelje narušenog stanja kože, Superba C uspješno tretira pojavu pigmentacijskih mrljica, neujednačenog tona kože te odraslih akni.

Visoke koncentracije SAP-a, ferulična kiselina i vitamin E predstavljaju kultno trojstvo izuzetne antioksidativne i fotoprotektivne sposobnosti. Aplikacija ovog seruma u jutarnjim satima ispod proizvoda s UV zaštitom potencira njegovo protektivno djelovanje kod izlaganja suncu.

SAP

Natrijev askorbil fosfat, ester vitamina C odabran za Superba C serum, izuzetno je siguran, stabilan i u vodi topiv oblik vitamina C. Na koži funkcionira kao potentni antioksidans efikasan u posvjetljivanju neujednačenog i umornog tena, te održavanju kože blistavo čistom. SAP umanjuje oksidativni stres kože koji uzrokuju okolišni čimbenici poput UV zračenja i zagađenja zraka, dovodeći do mikroskopskih oštećenja kože koja se vremenom akumuliraju. SAP također djeluje i kao inhibitor melanina. Zbog toga je posebno bitan kao kozmetička komponenta protiv hormonalno induciranih hiperpigmentacija (poput melazme) i postupalnih pigmentacija.

Superba C serum sadrži klinički dokazanu koncentraciju SAP-a i nalazi se u blago kiselom i optimiziranom pH mediju od 6 do 6.5. Naspram seruma s askorbinskom kiselinom, visokodozirani SAP serumi su dovoljno blagi čak i za vrlo osjetljivu i rozaceičnu kožu. Dapače, vitamin C se čak i preporuča kod kože s oslabljenom funkcijom kapilara.

Proizvod je pakiran u specijalnu staklenu ambalaži koja blokira UV zračenje.  To je od iznimne važnosti za proizvod poput vitamin C seruma koji je osjetljiv na svijetlo. Rok korištenja proizvoda je 6 mjeseci na sobnoj temperaturi. Ako se čuva u frižideru proizvod traje godinu dana. Ovaj rok se odnosi ponajviše na vrijeme kada je iskoristivost vitamina C iz seruma što potpunija.

Primjena:

Nanesite 4-5 kapi seruma svakodnevno, idealno ujutro nakon čišćenja i prije dnevne zaštite od sunca.

SKINTEGRA SUPERBA C SERUM 30ML

Pakiranje: 30 ml, staklena neprozirna bočica s pipetom

Pogledaj sve SKINTEGRA  proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica
Scroll to Top