BIOFARM KOPRIVA BILJNE KAPI 50ML

10.04

Kapi koprive sadrže vitamine i minerale potrebne jačanju imuniteta i posebice pomaže jačanju folikula kose. Također se koriste u prevenciji ateroskleroze i za zdraviji izgled kože.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BIOFARM KOPRIVA BILJNE KAPI 50ML

  • za prirodno jačanje imuniteta
  • protiv ispadanja kose i za jačanje korijena kose
  • pomaže kod anemije – snažan izvor željeza
  • smanjuje umor i iscrpljenost organizma
  • pridonosi ublažavanju migrena
  • prirodni diuretik

Konzumiranje koprive kao dodatka prehrani odličan je način unošenja raznih, tijelu potrebnih, vitamina i minerala. Kopriva obiluje vitaminom C, te sadrži velike količine željeza, kalcija, magnezija, natrija, kalija, fosfora te vitamine A, B2, i K. Ova biljka u svome sastavu sadrži najviše željeza. Također ima diuretično djelovanje zbog čega je korisna kod izbacivanja viška vode iz tijela.

Kopriva je djelotvorna kod problema prekomjernog ispadanja kose. Ona prokrvljuje vlasište i potiče cirkulaciju te samim time potiče i obnovu folikula te rast nove kose. Osim kod unutarnjeg djelovanja na rast kose, ove kapi djelotvorne su kod probavnih tegoba i anemije.

Samonikla je biljka koja se najčešće bere u jesen, a ljekovita je cijela i može se konzumirati svježa ili osušena, pripremljena u obliku čaja i tinkture odnosno biljnih kapi. Sadrži flavonoide i sterole koji dobro utječu na rad organizma.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=60 kapi): Tinktura lista velike koprive 1520 mg, 1 ml otopine odgovara 174,42 mg svježe biljke. Sadržaj: alkoholno-vodena tinktura lista velike koprive (Urtica dioica), alkohol, pročišćena voda. Sadrži 40% vol alkohola.

Ne preporučuje se uzimati duže od 4 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Primjena:

Odrasli i djeca starija od 12 godina 3 puta dnevno 20 kapi razrijeđeno u vodi.

BIOFARM KOPRIVA BILJNE KAPI 50ML

Pakiranje: 50  ml

Pogledajte sve BIOFARM proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica