KOENZIM Q10 ORALNI SPREJ GEL 50ML

31.39

Koenzim Q10 oralni gel sprej je dodatak prehrani za povećanje energije, podršku zdravoj funkciji srca i ublažavanje posljedica starenja. Jednostavan je za korištenje i brzo se apsorbira.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

KOENZIM Q10 ORALNI SPREJ GEL 50ML

Koenzim Q10 Oralni gel sprej za raspršivanje sadrži ubikinol, koji je reducirani oblik koenzima Q10 s velikom bioraspoloživošću. Starenjem organizam smanjuje prirodnu proizvodnju Q10.

  • osigurava organizmu više energije
  • podržava zdravu funkciju srca
  • snažan je antioksidans
  • dokazano brza i učinkovitija apsorpcija
  • 2 potiska dnevno sadrže 50 mg Q10

Nordaidov gel za raspršivanje Q10 sadrži ubikinol, koji je reducirani oblik koenzima Q10 s velikom bioraspoloživošću. Reducirani oblik ubikinol djeluje kao tjelesni antioksidans koji sudjeluje u metabolizmu reaktivnih kisikovih spojeva i pomaže u očuvanju vitamina E, glavnog antioksidansa staničnih membrana i drugih liposolubilnih struktura tijela. Taj nutrijent kao koenzim sudjeluje u mitohondrijima u kompleksnom procesu transformacije hrane u ATP. Ljudsko tijelo stvara konezim Q10, međutim, starenjem se ta sposobnost smanjuje.

Smatra se kako je koenzim Q10 koristan zbog svojeg antioksidacijskog učinka i uloge u metabolizmu energije. Specifične tvrdnje uključuju i učinak protiv raka posredovan imunološkom stimulacijom, smanjene potrebe za inzulinom u bolesnika s dijabetesom, usporenje napredovanja Parkinsonove bolesti, učinkovitost u liječenju popuštanja srca i zaštitu od antraciklinske kardiotoksičnosti.

Sastav: Glicerol, pročišćena voda, MCT ulje iz kokosovog ulja, bezmasni suncokretov lecitin; Koenzim Q10 ubikinol 50 mg; antioksidans; alfa tokoferol; konzervans; kalijev sorbat; ksantan guma; ulje mente (Mentha arvensis)

Prije uporabe bočicu protresti i nakon uporabe ponovno dobro zatvoriti. Nakon otvaranja upotrijebiti unutar šest mjeseci. Ako se proizvod nije koristio dulje vrijeme, mlaznica se može začepiti. Ako je to slučaj, isperite je toplom vodom kako biste uklonili začepljenje.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani, a uz to je potrebno paziti i na zdrav način života. Pretjerano konzumiranje proizvoda može imati laksativni učinak.

Primjena:

2 potiska dnevno raspršiti u usta. Prije uporabe bočicu protresti i nakon uporabe ponovno dobro zatvoriti.

KOENZIM Q10 ORALNI SPREJ GEL 50ML

Pakiranje: 50 ml

Pogledajte sve proizvode kategorije u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica