FEMMENESSENCE MACALIFE KAPSULE A120

Naša najniža cijena: 42.09
Akcijska cijena: 33.67

Femmenessence MacaLife kapsule dodatak je prehrani koji sadrži ekstrakt korijena biljke Maca (Lepidium meyenii) koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

Namjenjen za žene između 44. i 54. godine života.

SKU: C011262 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

FEMMENESSENCE MACALIFE KAPSULE A120

  • ZDRAVLJE REPRODUKTIVNOG SUSTAVA
  • DOPRINOSI REGULACIJI HORMONSKE AKTIVNOSTI
  • POTPOMAŽE OTPORNOST NA STRES

Femmenessence MacaLife kapsule dodatak su prehrani s ekstraktom biljke Maca (Lepidium meyenii) posebno formuliran za žene između 44. i 54. godine života.

Sastav:
  • Ekstrakt korijena make (Lepidium peruvianum), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).
  • Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule): ekstrakt korijena make 1000 mg.

Femmenessence dodatak prehrani je potpuno prirodan proizvod vrhunske i svjetski priznate kvalitete koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava kod žena. Glavni sastojak je biljka maka (maca, Lepidium peruvianum) koja se uzgaja isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od preko 3000 metara u vrlo oštrim klimatskim uvjetima. Njezina sposobnost prepoznavanja potreba svakog pojedinog organizma priskrbila joj je nadimak “pametna biljka“.

Femmenessence proizvodi su s potpuno prirodnim sastojcima i ne sadrže dodane šećere, boje, hormone ili druge kemijske pripravke. Femmenessence je 100 posto prirodan i organski čist proizvod.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Način uzimanja:

Uzeti 1 kapsulu dva puta dnevno (prije doručka i rano poslijepodne) s čašom vode, ne uz obrok.

Koristiti po potrebi. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

FEMMENESSENCE MACALIFE KAPSULE A120

Pakiranje: 120 kapsula

Pogledajte proizvode namijenjene za zdravlje žene.

Težina 0.5 kg
Košarica