ELMEX ZUBNA VODICA ZA ISPIRANJE USTA 400ML

7.90

Elemex vodica za usta izvrstan je dodatak četkanju zuba za dnevnu oralnu higijenu u sprječavanju razvoja i napredovanje karijesa, posebno na područjima do kojih je četkicom teško doći. Namijenjena je osobama s trajnim zubima, tinejdžerim i djeci starijoj od 6 godina za dnevnu zaštitu od karijesa.

Veća zaštita od karijesa zahvaljujući aminofluoridu.

SKU: C012571 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ELMEX ZUBNA VODICA ZA ISPIRANJE USTA 400ML

  • ZAŠTITA OD KARIJESA
  • REMINERALIZACIJA
  • DOPIRE DO TEŠKO DOSTUPNIH MJESTA IZMEĐU ZUBI

Elmex® vodica za ispiranje usta osigurava učinkovitu zaštitu u kombinaciji s četkanjem zuba, te je idealna za ljude s ortodontskim aparatićem.

Aktivni sastojak aminofluorid učvršćuje zubnu caklinu te je na taj način dodatno štiti od karijesa. To je posebno važno kod teško dostupnih područja koja se ne mogu doseći četkicom za zube. Ova dodatna njega poželjna je navečer, kada aminofluorid može preko noći remineralizirati zube i pružiti dugotrajan učinak.

Elmex Caries Protection vodica za ispiranje usta iznimno je pogodna:

  • za osobe s ortodontskim aparatima
  • za osobe s mostovima
  • kada ste na putovanjima
  • kada nemate mogućnost četkanja zuba

Aminofluorid učvršćuje caklinu i posebno štiti od karijesa. Kada se koristi u kombinaciji s pastom za zube elmex®, znanstvene studije dokazale su veću zaštitu od karijesa. To je jedna od rijetkih vodica za ispiranje usta koja ne sadrži alkohol ni bojila.

Ugodnog okusa . Bez alkohola.

Primjena:

Koristi se 1-2 puta dnevno, grgljajući jedan čep nerazrijeđene vodice za ispiranje usta tijekom 30 sekundi, a da se nakon toga ne proguta ili ispere.

ELMEX ZUBNA VODICA ZA ISPIRANJE USTA 400ML

Pakiranje: 400 ml

Pogledajte ELMEX proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica