SUPRADYN ENERGIJA ŠUMEĆE TABLETE A30

19.87

Supradyn® Energija je multivitaminski i multimineralni suplement za podizanje energije s koenzimom Q10, te služi kao dodatak prehrani tijekom cijele godine. Posebno prilagođen potrebama odraslih osoba i mladih starijih od 14 godina.

Za održavanje energije tijkom cijelog dana.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SUPRADYN ENERGIJA ŠUMEĆE TABLETE A30

  • s koenzimom Q10
  • 13 vitamina i provitamina
  • 9 minerala i elemenata u tragovima
  • PROTIV UMORA

Cjelovita suvremena formulacija oblikovana prema potrebama našeg organizma za ključnim hranjivim mikronutrijentima. Preporuča se za sprječavanje ili otklanjanje nedostatka vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji se javlja zbog različitih uzroka, povećane potrošnje ili smanjenoga unosa u organizam.

Supradyn® Energija podržava energetske procese potrebne za obavljanje svakodnevnih zadaća. Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u metabolizmu, njihov primjeren unos osobito je važan kod posebnih okolnosti: rast, starost, iscrpljenost, pušenje, tjelesni napor, zlouporaba alkohola, posebni načini prehrane i posebna stanja.

Ljudi koji žive vrlo intenzivno svoju učinkovitost mogu poboljšati zdravim načinom života koji uključuje i uravnoteženu prehranu te dovoljan unos vitamina za energiju i minerala. Sportaši imaju povećane potrebe za energijom, vitaminima i mineralima, zato moraju posebno voditi računa o njihovom dostatnom unosu u organizam.

Način uzimanja:

Odraslima i mladima starijima od 14 godina preporuča se jedna šumeća tableta dnevno. Tabletu rastopiti u čaši vode (200 ml) i popiti cijeli sadržaj, bez obzira na obrok. Možete uzimati tijekom cijele godine.

1 tableta sadrži:
13 vitamina i provitamina:
Vitamin C 80 mg
Niacin 16 mg
Vitamin E 12 mg
Pantotenska kiselina 6 mg
Vitamin B6 1,4 mg
Riboflavin 1,4 mg
Tiamin 1,1 mg
Vitamin A 800 μg
Folna kiselina 200 μg
Biotin 50 μg
Vitamin K 25 μg
Vitamin D 5 μg
Vitamin B12 2,5 μg
9 minerala:
Kalcij 120 mg
Magnezij 80 mg
Željezo 14 mg
Cink 10 mg
Mangan 2 mg
Bakar 1 mg
Jod 150 μg
Selen 50 μg
Molibden 50 μg
Koenzim Q10 4,5 mg

Upozorenje:
Kod dijabetičara vitamin C može interferirati s testovima glukoze u urinu, iako nema utjecaja na koncentraciju šećera u krvi. Supradyn Q10 sadržava izvor fenilalanina te bolesnici s fenilketonurijom to moraju uzeti u obzir. Prekomjerno uzimanje može imati laksativan učinak.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

SUPRADYN ENERGIJA ŠUMEĆE TABLETE A30

Količina: 30 šumećih tableta

Pogledajte SUPRADYN proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica