PILEX KAPSULE A14

51.84

Pilex kapsule su dodatak prehrani koji uz pomoć visokokvalitetnih, potpuno prirodnih biljnih ekstrakata doprinosi zdravlju vena analnog područja.

SKU: C004536 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

PILEX KAPSULE A14

Pilex kapsule su dodatak prehrani koji uz pomoć visokokvalitetnih, potpuno prirodnih biljnih ekstrakata doprinosi zdravlju vena analnog područja. Jedinstvena i patentirana receptura temelji se na optimalnoj kombinaciji ekstrakta korijena cikorije, korijena i kore žutike trpke te lista hamamelisa, koji najbolji rezultat postižu upravo kad djeluju zajedno, u sinergiji. Uzima se na usta u obliku kapsula.

Tegobe vezane uz vene analnog područja problem su modernoga doba, a posljedica su nedovoljne tjelesne aktivnosti, predugog sjedenja i neodgovarajuće prehrane. Najčešći simptomi su svrbež, osjećaj pečenja i nelagoda u analnom području.

Primjena:

Pilex je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex ima 14 kapsula u pakiranju. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u kontinuitetu.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.

Trudnoća i dojenje

Sigurnost uzimanja Pilexa tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča.
Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom ili strojevima

Nema podataka o utjecaju na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom i strojevima.

Interakcije:

Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Pilex kapsula.

Upozorenje:

Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris), ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana), želatina (kapsula).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):

  • ekstrakt korijena cikorije – 450 mg
  • ekstrakt korijena i kore žutike trpke – 360 mg
  • ekstrakt lista hamamelisa – 90 mg.

PILEX KAPSULE A14

Pakiranje: 14 kapsula

https://www.ljekarne-plantak.hr/samolijecenje/hemeroidi-samolijecenje/

Težina 0.5 kg
Košarica