CERAVE RETINOL SERUM 30ML

20.81

Smanjuje vidljivost pora i manjih ožiljaka tako što uklanja mrtve površinske stanice kože i daje joj blistavost. Formulirano posebno za kožu sklonu nepravilnostima. Sadrži tri esencijalna ceramida, ekstrakt korijena sladića, niacinamid i retinol.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

CERAVE RETINOL SERUM 30ML

CeraVe serum s retinolom nježno uklanja mrtve površinske stanice kože, smanjuje vidljivost mrlja i čini kožu zaglađenijom.

SMANJUJE VIDLJIVOST OŽILJAKA UZROKOVANIH AKNAMA

CeraVe Retinol serum za ujednačen izgled kože nježno uklanja mrtve površinske stanice kože i smanjuje vidljivost ožiljaka uzrokovanih aknama. Sadrži kapsulirani retinol, ekstrakt korijena sladića, niacinamid i 3 esencijalna ceramida koji štite prirodnu barijeru kože.

 • pomaže u obnovi zaštitne barijere kože
 • SMANJUJE VIDLJIVOST HIPERPIGMENTACIJE
 • niacinamid SMANJUJE VIDLJIVOST OŽILJAKA uzrokovanih aknama
 • POBOLJŠAVA IZGLED PORA
 • smanjuje nepravilnosti i ujednačava ton kože
 • sadrži alfa(AHA) i beta(BHA) hidroksi kiseline
 • lagana, nemasna tekstura koja se brzo upija i ne isušuje kožu
 • pogodno za osjetljivu kožu

Kapsulirani retinol u klanja mrtve površinske stanice kože za smanjenje vidljivosti hiperpigmentacije i tamnih mrlja, dok 3 esencijalna ceramida pomažu očuvati zaštitnu kožnu barijeru. Ceramidi su lipidi koji se prirodno nalaze u koži i od esencijalne su važnosti kao podrška barijeri kože te u zadržavanju hidratacije. Bez ceramida, koža može postati suha te može doći do svrbeža i iritacija. Jedinstvena kombinacija triju esencijalnih ceramida (ceramidi 1, 3 i 6-II) pomaže ih nadoknaditi u Vašoj koži i umiriti suhu kožu kroz ograničenje gubitka vlažnosti, povisujući razinu hidratacije i obnavljajući barijeru kože.

U slučaju dodira s očima temeljito isprati vodom. U slučaju nelagode tijekom prvog nanošenja povećati razmak između nanošenja dok se koža ne prilagodi.

Primjenjivati sredstvo za zaštitu protiv sunca tijekom upotrebe ovog proizvoda.

Primjena:

 1. Namijenjeno isključivo večernjoj upotrebi i nužno je tijekom dana obavezno koristiti zaštitni faktor 30 tijekom upotrebe ovog proizvoda.
 2. Započnite s malom količinom i upotrebom jednom tjedno. Zatim povećajte učestalost primjene u skladu s onime što odgovara vašoj koži. Za generalnu upotrebu gel nanesite na cijelo lice ili ga koristite kao namjenski tretman za problematična područja.
 3. Nanositi na lice ravnomjerno svaki dan. Izbjegavajte dodir s usnama i očima, a ako do njega dođe, temeljito isperite vodom.

CERAVE RETINOL SERUM 30ML

Pakiranje: 30 ml

Pogledajte sve CeraVe proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica