ZELENI ČAJ S LIMUNOM A20 NATURAVITA

2.00

Kombinacija snažnog zelenog čaja i svježih nota limuna. Zeleni čaj daje prirodni energetski boost i ubrzava metabolizam, pa može pomoći i oko topljenja masti.

Počnite već danas sa šalicom zelenog čaja i razveselite svoj organizam!

SKU: C007624 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ZELENI ČAJ S LIMUNOM A20 NATURAVITA

  • pridonosi podizanju energije
  • pridonosi jačanju imuniteta
  • pomaže smanjiti apetit

Kada se osjećate iscrpljeno, šalica ovog jedinstvenog napitka vaše je ukusno rješenje jer Naturavita zeleni čaj s limunom pridonosi podizanju energije i istodobno jača imunitet. Kombinacija snažnog zelenog čaja i svježih nota limuna bit će omiljen napitak svakome tko želi obogatiti svoju prehranu.

ZELENI ČAJ radi se od listova grma Camellia sinensis, i može se pohvaliti jakom dozom fitonutrijenata, odnosno antioksidansa. Fitonutrijenti su prirodni spojevi koji biljku štite od bolesti, a koriste i ljudima jer pomažu smanjiti apetit, spriječiti nakupljanje masnih naslaga i izbaciti neželjene toksine. Zeleni je čaj pun antioksidansa i katehina, aktivnih sastojaka koji pomažu smanjiti tjelesnu težinu i spriječiti nakupljanje masnih naslaga, a njegovom se redovitom konzumacijom apetit smanjuje.

LIMUN se može konzumirati na brojne načine, a posebno je dobar u kombinaciji sa zelenim čajem. Limun normalizira rad crijeva i pomaže u njihovu pražnjenju. Budući da je debelo crijevo uvijek puno toksina, njegovim čišćenjem svoj ćete organizam riješiti toksina i nepovoljnih tvari.

ZELENI ČAJ S LIMUNOM A20 NATURAVITA

Pakiranje: 20 filter vrećica

Pogledajte ostale proizvode kategorije ČAJEVI.

Košarica