VITAL PLUS ACTIVE RAPID BRONZ 200ML

16.90

 • Krema za lice i tijelo koja priprema kožu za sunce i ubrzava preplanulost.
 • Pogodna za sve tipove kože, pogotovo svijetlu i osjetljivu.
 • Preporuča osobama koje žele intenzivirati i produžiti preplanulost.
 • Kremu treba nanositi najmanje tjedan dana prije izlaganja suncu.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

VITAL PLUS ACTIVE RAPID BRONZ 200ML

Krema za lice i tijelo za bržu, intenzivniju i ravnomjerniju preplanulost.

Za sve tipove kože, a savjetuje se i osobama koje su, zbog poslovnih ili sportskih aktivnosti,  izložene ultraljubičastim zrakama sunca kroz cijelu godinu.

 • Povećava prirodnu zaštitu kože.
 • Smanjuje iritacije uzrokovane izlaganjem suncu.
 • Ubrzava preplanulost.
 • Smiruje kožu nakon sunčanja.

Korištenjem kreme RAPID BRONZ povećava se biološka raspoloživost melanina što potiče prirodni proces pigmentacije sa povećanom prirodnom zaštitom kože. Na taj se način sprječavaju eventualna crvenila i iritacije uzrokovane suncem. Rezultat je brža, intenzivnija i ravnomjernija preplanulost. Preporuča se osobama koje žele optimizirati preplanulost i zadržati je duže.

Program sunčanja RAPID BRONZ realiziran je uz pomoć inovativne biotehnologije koja se temelji na kompleksu pravilno kombiniranih supstanci koje ubrzavaju prirodne procese pigmentacije kože.

Osnovu cijelog programa čine tri glavna aktivna sastojka:

 1. TIROZIN u obliku posebnog hidrosolubilnog derivata duboko prodire u epidermu i daje joj sastojak potreban za aktivaciju biosinteze melanina, pigmenta koji daje preplanulost i prirodnu zaštitu kože.
 2. VITAMIN B2 djeluje kao foto-oksidant, tj. pospješuje procese koji potiču kožnu pigmentaciju tirozina prilikom izloženosti suncu.
 3. ATP koenzim adenozintrifosfat pospješuje bržu melanogenezu. Uz povećanu količinu proizvedenog melanina i proces preplanulosti se odvija brže i intenzivnije.

Primjena:

Kremu treba nanositi ujutro i navečer najmanje tjedan dana prije izlaganja suncu, kako biste kožu pripremili i potakli prirodni proces zaštite. Kremu koristite za vrijeme sunčanja u kombinaciji sa zaštitnim faktorima primjerenima vašem tipu kože. Nakon sunčanja krema pospješuje smirivanje kože u slučaju eventualnih opekotina.

VITAL PLUS ACTIVE RAPID BRONZ 200ML

Pakiranje: 200 ml

Pogledajte sve VITAL PLUS proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica