SOLGAR ULJE NOĆURKA KAPSULE 500MG

Naša najniža cijena: 15.79 (118.97 kn)
Akcijska cijena: 16.38 (123.42 kn)

Hladno prešano ulje žutog noćurka visoke kvalitete. Jedan od najboljih izvora nezasićenih masnih kiselina i gama-linolenske kiseline (GLA). U obliku softgel kapsula koje se lako gutaju

SKU: C005157 Kategorije: , , ,

SOLGAR ULJE NOĆURKA KAPSULE 500MG – ROK TRAJANJA 30.09.2022.

Solgar ulje noćurka 500 mg odličan je izvor gama-linolenske kiseline. Ulje je dobiveno iz sjemenki biljke noćurka, koja raste u Sjevernoj Americi te ima cvijet žarko žute boje, a cvjeta navečer, po čemu je i dobila naziv. Povoljni učinci ulja noćurka pripisuju se visokom udjelu omega-6 nezasićenih masnih kiselina i gama-linolenske kiseline (GLA), koja se inače nalazi i u ribljem ulju.

Ulje je dobiveno hladnim prešanjem sjemenki noćurka i bogat je izvor omega-6 masnih kiselina. Iako naše tijelo može sintetizirati omega-6 masne kiseline, to ne mora uvijek biti u dostatnoj količini te bi bilo dobro razmotriti dodatan unos nutrijenata. Ulje noćuka prirodan izvor esencijalnih omega-6 masnih kiselina, a dolazi u obliku softgel kapsula koje se lako gutaju. Softgel kapsule ne sadržavaju gluten, pšenicu ni mliječne proizvode.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Primjena:

Uzimaju se 1-3 kapsule uz obrok.

SOLGAR ULJE NOĆURKA KAPSULE 500MG – ROK TRAJANJA 30.09.2022.

Pakiranje: 30 kapsula

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/solgar/

Košarica
Scroll to Top