PROPOLAID PROPOLGOLA ESI FORTE SPREJ 20ML

9.50

Alkoholni raspršivač za grlo pomaže kod nadražaja grla, ždrijela i glasnica. Sadrži propolis i paprenu metvicu. Učinkovito jača i štiti sluznicu usne šupljine i ždrijela. Olakšava simptome kod afti i dugotrajno osvježava dah.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

PROPOLAID PROPOLGOLA ESI FORTE SPREJ 20ML

Sprej za grlo se koristiti kod nadražaja grla, ždrijela i glasnica. Paprena metvica djeluje umirujuće i dugotrajno osvježava dah.

Proizvod se može preporučiti za bolje vokalne sposobnosti osobama koje svakodnevno više sati naprežu glasnice (učitelji i nastavnici, pjevači, glumci, radijski i tv-voditelji ili profesionalni govornici). Otopina sadrži alkohol i ima snažniji okus paprene metvice.

Paprena metvica doprinosi umirenju nadražaja grla, ždrijela i glasnica.

Doza od 0,5 ml sadrži:
• hidroalkoholna otopina s propolisom 0,32 ml
• suhi ekstrakt propolisa 25 mg, od toga galangin 3 mg
• esencijalno ulje lista paprene metvice (Mentha x piperita) 0,45 mg

*Broj rješenja Ministarstva zdravstva RH: KLASA: UP/I-541-02/16-01/176, URBROJ: 534-07-2-1-1/1-17-3 od 02.08.2017.

Napomene i upozorenja: 

Proizvod sadrži flavonoide i ne preporučuje se koristiti za vrijeme trudnoće. Prekomjerna primjena može imati blago laksativni učinak. Zbog sadržaja alkohola nije pogodno za djecu mlađu od 12 godina.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način upotrebe:

Raspršiti u usnu šupljinu 4 do 5 puta na dan. Prije svake upotrebe dobro protresti. Za raspršivanje koristiti priloženi nastavak.

PROPOLAID PROPOLGOLA ESI FORTE SPREJ 20ML

Pakiranje: 20 ml

Pogledajte ostale ESI proizvode u našoj internetskoj trgovini.

Težina 0.5 kg
Košarica