APIMEL

Apimel je hrvatska tvrtka za proizvodnju i preradu meda i drugih pčelinjih proizvoda. U ponudi imaju više vrsta konzumnog meda (bagrem, kesten, lipa, kadulja i cvjetni), proizvoda na bazi meda, ljekovitog bilja i propolisa te kozmetike (Pčelinja mast) i pića s medom (Melkior). Marljivo radimo od 1994. godine. Sjedište tvrtke je u Višnjevcu a proizvodni pogon smjestili smo u Bizovcu. Naše proizvode distribuiramo iz Bizovca i naših poslovnih centara u Rijeci i Splitu čime pokrivamo čitavo hrvatsko tržište a kontinuirano smo prisutni i na europskom tržištu.

Proizvodnja na koju se možete osloniti

Proizvodni pogon smješten je u Bizovcu na 1200 m² s proizvodnim kapacitetom od 1000t godišnje. Proizvodimo, odnosno pakiramo med u staklenkama, razna ugostiteljska pakiranja, velika pakiranja za slastičare, pekare i hotele. U našoj proizvodnji također je dio gdje se pakira med s ljekovitim biljem, propolis, kozmetika te alkoholno piće.

Raznolik proizvodni program

U sklopu našeg bogatog proizvodnog programa pronađite nekoliko vrsta prirodnih medova, proizvoda poput Pčelinje masti, Melkiora i bezalkoholnog Propolis spreja s kaduljom. Posebno smo ponosni na našu liniju ljekovitih medova koji su jedinstveni dodatak prehrani a pozitivno djeluju na stanje našeg organizma.

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 8 rezultata

Košarica
Filtriraj proizvode Showing all 8 results