AFRODITA

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 3 rezultata

  • AFRODITA DEPILACIJSKA KREMA ZA LICE I BIKINI ZONU 50ML
  • AFRODITA DEPILACIJSKA KREMA ZA TIJELO 100ML
  • AFRODITA ŠAMPON ZA KOSU KOPRIVA I PANTENOL 1000ML

Afrodita kozmetika vodeća je slovenska kozmetička tvrtka sa sjedištem u Rogaškoj Slatini, središtu termalne vode i lječilišnog turizma. Visokokvalitetnim kozmetičkim proizvodima i uslugama već 50 godina oduševljavamo profesionalne i krajnje korisnike u zemlji i svijetu. Uspostavljamo i održavamo partnerske odnose koji se temelje na povjerenju i uzajamnosti. Stvaramo ugodno radno okruženje i činimo sve kako bismo se pobrinuli za dobrobit društvenog i prirodnog okruženja.

Sinonim smo za učinkovitu i prirodnu robnu marku vrijednu povjerenja.

VIZIJA

Nezaustavljivim razvojem inovativnih kozmetičkih proizvoda prihvatljivih za korisnike i okoliš nastojimo:

•    učvrstiti poziciju najjače robne marke u segmentu njege lica na slovenskom tržištu* te postati broj jedan i u kategoriji njege tijela;
•    preuzeti vodeću tržišnu poziciju u segmentu kozmetičkih proizvoda za njegu na ostalim tržištima Adria regije,
•    povećati tržišni udio i ugled tvrtke na ostalim postojećim tržištima i
•    uspješno se probiti na nova tržišta unutar i izvan EU-a.

VRIJEDNOSTI

Naše poslovanje usmjereno je na sljedeće vrijednosti:

LJEPOTA

U Kozmetici Afrodita vjerujemo da važan dio ljepote dolazi iznutra – da je zaista lijepa žena ona koja se lijepo i osjeća. Žena koja je ponosna na lijepe i na one manje lijepe dijelove svojeg tijela. Žena koja je svjesna svoje vrijednosti, ponosna je na sebe, cijeni svoju jedinstvenost i voli svoje tijelo. Sve to u nekoliko riječi vrlo dobro objedinjuje naš korporativni slogan: Lijepa u svojoj koži.

POŠTENJE

U odnosu prema zaposlenicima, korisnicima, poslovnim partnerima, užoj i široj društvenoj zajednici Kozmetike Afrodita te svim ostalim dionicima prije svega smo pošteni. Gradimo odnose koji se temelje na poštovanju, recipročnosti i uzajamnom dijeljenju vrijednosti. Poštujemo poslovna, etička i moralna načela, održavamo obećanja i partner smo vrijedan povjerenja.

KVALITETA

Težimo visokoj i konstantnoj kvaliteti proizvoda koja je potvrđena detaljnim fizikalno-kemijskim i mikrobiološkim testovima. Dermatološki testovi, testovi pod nadzorom pedijatra i testovi učinkovitosti provode se u svjetski priznatim neovisnim institucijama. Tvrdnje i učinke koje navodimo potvrđuju rezultati in vivo i in vitro istraživanja. Ispunjavamo zahtjeve međunarodnog standarda ISO 22 716 koji proizlazi iz načela ključnog stupa europskog zakonodavstva na području kozmetike – Good Manufacturing Practices (GMP).

PRIRODA

Vjerujemo u snagu prirode, zato u proizvode razvijene prema vlastitim recepturama u znatnoj mjeri ugrađujemo samo dokazano najbolje prirodne aktivne sastojke i nastojimo birati sastojke iz ekološke proizvodnje.

ZNANJE

Vjerujemo u snagu znanja, zato ga stalno nadograđujemo i nastojimo stjecati novo. Na temelju njega diktiramo napredak, težimo nezaustavljivom razvoju i ulažemo u inovacije. Neprestano tražimo nova razvojna rješenja, inovativne patente i revolucionarne sastojke na čijoj osnovi sukreiramo trendove u kozmetičkoj industriji.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Svjesni smo važnosti međusobne suradnje s društvenim i prirodnim okruženjem u kojem djelujemo. Sudjelujemo u poboljšanju kvalitete života svojih zaposlenika i njihovih obitelji te lokalne i šire društvene zajednice. Donacijama i sponzorstvima podupiremo različite humanitarne, obrazovne, sportske i kulturne projekte te organizacije. Zalažemo se za ekonomično iskorištavanje prirodnih resursa te smanjenje utjecaja naših djelatnosti i proizvoda na okoliš.

TRADICIJA

Možemo se pohvaliti pedesetogodišnjom tradicijom proizvodnje visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda. Neprocjenjivo iskustvo danas uspješno kombiniramo sa suvremenim znanjem, modernim tehnologijama i najnovijim trendovima u kozmetičkoj industriji.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing all 3 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing all 3 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj
Scroll to Top