BELMIRAN SAN KAPSULE A20

6.24

Dodatak prehrani koji sadrži odoljen, pasifloru i hmelj koji doprinose skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i održavanju normalnog sna.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BELMIRAN SAN KAPSULE A20

Tradicionalni biljni lijek koji se primjenjuje za ublažavanje simptoma kod blažih poremećaja spavanja kao što je otežano usnivanje uslijed stresa, te za ublažavanje simptoma kod nervoze. Nesanica je najčešći poremećaj spavanja koji se očituje teškoćama kod usnivanja, spavanja ili ponovnog usnivanja nakon ranog buđenja.

Sastojci u preporčenoj dnevnoj dozi (1 tableta):

  • 125 mg suhog ekstrakta korijena odoljena (Valerianae officinalis radicis extractum siccum)
  • 30 mg suhog ekstrakta češera hmelja (Humuli lupuli strobuli extractum siccum)
  • 80 mg suhog ekstrakta zeleni pasiflore (Passiflorae incarnatae herbae extractum siccum).

Sastojci: suhi ekstrakt odoljenova korijena; suhi ekstrakt pasiflorove zeleni; tvari za povećanje volumena celuloza i kalcijev fosfat; suhi ekstrakt češera hmelja; zgušnjivač umrežena natrijeva karboksi metil celuloza; tvari protiv zgrudnjavanja magnezijeva sol masne kiseline i silicijev dioksid; zgušnjivači talk i hidroksipropil metil celuloza; tvari za poliranje osnovni kopolimer metakrilata i polietilen glikol; bojila E171 i E132.

Primjena:
Odrasli i djeca starija od 12 godina: uzmite jednu BELMIRAN® SAN tabletu 1/2 do 1 sat prije spavanja s dosta tekućine. U slučaju potrebe možete dodatno uzeti jednu BELMIRAN® SAN tabletu već ranije tijekom večeri.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Djeca ispod 12 godina ne smijeu uzimati BELMIRAN® SAN. Trdnice i dojilje ne smiju uzmati BELMIRAN® SAN.Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja BELMIRAN® SAN tableta posavjetovati s liječnikom. Ukoliko uzimate lijekove za smirenje, nemojte uzimati BELMIRAN® SAN tablete.

BELMIRAN SAN KAPSULE A20

Pakiranje: 20 tableta

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/stres-i-gubitak-energije-nesanica/

Težina 0.5 kg
Košarica