CURASEPT AFTERAPID GEL 10ML

12.77

Idealan za lokalno djelovanje s jednim ili više malih ulkusa u usnoj šupljini.

SKU: C010268 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

CURASEPT AFTERAPID GEL 10ML

Formulacija Curasept Afterapid+ DNA proizvoda na osnovi emulzije načinjena je od mukoadhezivnih polimera obogaćenih jedinstvenim aktivnim sastojcima kao što su BIOMOIST® hijaluronska kiselina koja tvori zaštitni sloj, vlaži i prodire duboko. Fragmenti DNA / RNA koji jačaju biološke mehanizme regeneracije tkiva. Eterično ulje čajevca i manuka med koji ima antibakterijsko i antifungalno djelovanje, 18-β-GLICIRETINSKA kiselina je organska kiselina protuupalnog djelovanja, ruskogenin ima adstringentno djelovanje,  alantoin koji potiče proliferaciju stanica.

Kod tretiranja afti proizvodi na bazi hijaluronske kiseline brzo ublažavaju bolove i nelagodu, ubrzavaju proces zacjeljivanja i znatno smanjuju rizik od ponovnog nastanka afti. A dobro poznata i dobro opisana farmakološka svojstva DNA/RNA aktivnog spoja ističu njegovo protuupalno djelovanje i sposobnost poticanja bioloških mehanizama za obnovu tkiva.

Primjena:

Nanesite malu količinu gela na zahvaćeno područje, dva puta dnevno tijekom tjedan dana. Koristite isporučeni aplikator. Ne jedite i ne pijte najmanje jedan sat nakon nanošenja gela.

CURASEPT AFTERAPID GEL 10ML

Pakiranje: 10ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/oralno-zdravlje/

Težina 0.5 kg
Košarica