OMRON DUOBABY INHALATOR + ASPIRATOR

109.90

Omron DuoBaby je 2 u 1 kompresorski inhalator s integriranim nosnim aspiratorom koji pomaže u liječenju respiratornih smetnji kod djece. Aspirator nježno čisti djetetov nosić, smanjuje začepljenost i omogućuje slobodno disanje.

Kompresorski inhalator je namijenjen djeci od samog rođenja.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

OMRON DUOBABY INHALATOR + ASPIRATOR

2 u 1 uređaj za čišćenje začepljenog nosa:

  1. ASPIRATOR – nježno čisti djetetov nos i omogućuje slobodno disanje
  2. INHALATOR – učinkovito dostavlja lijek u gornji i donji dišni sustav

U prvom koraku uporabe, aspirator nježno čisti djetetov nosić, smanjuje začepljenosti i omogućuje djetetu da lakše diše, spava i jede. Inhalator zatim učinkovito dostavlja lijek ili fiziološku otopinu u gornje i donje dišne puteve. Kompresorski inhalator je namijenjen djeci već od samog rođenja i odraslima, dok je nosni aspirator namijenjen za bebe.

Tretman gornjih i donjih dišnih puteva vrši se uz pomoć 2 nastavka sadržana u pakiranju:

  • zeleni nastavak se koristi za tretman gornjih dišnih puteva kao što su obična prehlada, rinitis i alergije
  • plavi nastavak se koristi za tretman donjih dišnih puteva kao što su astma, bronhitis ili bronhiolitis

OMRON DuoBaby se preporučuje za:

  • smanjenje rizika infekcije donjeg dišnog sustava
  • pomoć u liječenju bolesti gornjeg i donjeg dišnog sustava
  • ublažavanje simptoma infekcije gornjeg dišnog sustava kao što su začepljeni nos ili nos koji curi

Omron DuoBaby pomaže u liječenju najčešćih respiratornih tegoba kod beba i djece, te smanjuje rizik od respiratornih infekcija čišćenjem nosića aspiratorom.

Uređaj je osmišljen da bude higijenski učinkovit, te je dizajniran tako da mu nije potreban dodatni antibakterijski filter. Nastavci su perivi i aparat ne sadrži dijelove za jednokratnu uporabu.

Napomena: Paket ne sadrži masku za odrasle!

Zašto koristiti aspirator i inhalator? 

Bebe su posebno osjetljiva skupina i mogu imati do čak 8 infekcija dišnog sustava godišnje, uglavnom gornjih dišnih puteva. Najčešći simptomi su začepljen ili nos koji curi. Nažalost, vaša beba do treće godine života ne zna kako ispuhati nos kako bi se riješila neželjenog sekreta. Ako želite očistiti začepljeni nosić bebe, aspirator za nos je savršen pomagač za vas i vaše dijete. Nosni aspirator koristi tehniku usisavanja kako bi uklonio sekret iz nosa, vrlo je jednostavan za korištenje i može pomoći djetetu da normalno diše. Uklanjanje sekreta stabilnim i prilagođenim maksimalnim podtlakom ne uzrokuje oštećenje nosne mukozne membrane.

Začepljen dječji nos ne samo da povećava rizik infekcije donjeg dišnog sustava nego stvara poteškoće i dijete ne može normalno disati, jesti i spavati. Bolesti gornjeg i donjeg dišnog sustava su manifestacija jednog upalnog procesa unutar respiratornog sustava. Stoga će bolest koja pogađa gornji, najvjerojatnije pogoditi i donji dišni sustav i obrnuto. To je razlog zašto infekcije gornjeg dišnog sustava mogu povećati rizik razvoja infekcije donjeg dišnog sustava i razlog zašto 80% osoba koje boluju od astme imaju alergijski rinitis.

OMRON DUOBABY INHALATOR + ASPIRATOR

Pogledajte OMRON proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica