OMRON INHALATOR C102 TOTAL + NOSNI TUŠ

84.90

2 u 1 uređaj, inhalator i nosni tuš, pomaže u liječenju različitih bolesti dišnih putova kao što su kašalj i drugi problemi s disanjem. Nosni tuš se može koristiti sa fiziološkom otopinom bez lijeka, a tretman traje samo tridesetak sekundi.

Za osobe kojima je potrebna inhalacijska terapija ili samo ispiranje nosa.

 

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

OMRON INHALATOR C102 TOTAL + NOSNI TUŠ

Učinkovito pruža olakšanje i pomaže u liječenju različitih bolesti dišnih putova.

  • pomaže u sprečavanju problema s plućima

NOSNI TUŠ olakšava prohodnost nosa

Nosni tuš se može koristiti sa fiziološkom otopinom bez lijeka i tretman traje samo tridesetak sekundi. Čisti nos efikasno i brzo te pomaže u ublažavanju smetnji kod prehlade, alergijskog rinitisa ili sinusitisa. Tako se sprečava da se infekcija zakomplicira i proširi na pluća.

Veličina čestica prilagođena je gornjim dišnim putovima.

INHALATOR učinkovito dostavlja lijek u donji dišni put

Inhalator omogućuje učinkovit tretman donjih dišnih putova kao što su bronhitis, bronhiolitis i astma.

Bolesti dišnih putova prisutne su tijekom cijele godine, a s promjenom godišnjih doba djeca i odrasli mogu patiti od različitih respiratornih bolesti, što im otežava disanje. S Omron C102 Total 2 u 1 lako je održavati prohodnost nosa. Učinkovito pruža olakšanje i pomaže u liječenju različitih bolesti dišnih putova.

Zašto je važno održavati nos čistim? Dišni putovi od nosa do pluća vezani su i kao rezultat toga infekcije se mogu lako širiti po cijelom dišnom sustavu. Stoga higijena nosa redovitim ispiranjem pomaže da obična prehlada ne eskalira u teže probleme pluća poput bronhitisa. Također pomaže u smanjivanju simptoma alergijske reakcije i poboljšava disanje smanjujući nosnu kongestiju (začepljeni nos).

Tuš nije namijenjen djeci mlađoj od 4 godine (koja ne znaju ispuhati nos).

OMRON INHALATOR C102 TOTAL + NOSNI TUŠ

Pogledajte OMRON proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica