ALLGA SAN

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 4 rezultata

Dr. Theiss Allga San nudi asortiman biljnih i prirodnih proizvoda utemeljenih na načelima tradicionalne europske medicine, s naglaskom na holistički pristup zdravlju.

Allga San je brend specijaliziranih proizvoda za oporavak mišića, zglobova, stopala i njegu kože. Nude kreme i gelove za ublažavanja nelagode, bolova i poboljšanja pokretljivosti zglobova i mišića, te poboljšanje cirkulacije. Proizvodi su formulirani na osnovi ulja planinskog bora iz regije Allgau, poznatog po svojim umirujućim i regenerirajućim svojstvima.

Često se oslanjaju na tradicionalna biljna znanja,  pa tako mnogi proizvodi sadrže ekstrakte arnike, bora, kamilice i druge biljne sastojke poznate po svojim ljekovitim svojstvima.

Iz naše ponude kategorije KOSTI, ZGLOBOVI I MIŠIĆI izdvajamo  ALLGA SAN MOBIL KREMA S EKSTRAKTOM GAVEZA koja relaksira i blagotvorno djeluje na bolna leđa i mišiće.

Filozofija brenda vrti se oko ideje promicanja prirodnih procesa ozdravljenja, potičući vlastite sposobnosti tijela da se obnovi i održi ravnotežu.

Važnost pridaju i osiguranju kvalitete, primjenjujući rigorozne standarde u nabavi i proizvodnji svojih proizvoda. Kontinuirano istražuju inovativne formulacije, integrirajući moderna znanstvena saznanja s tradicionalnom biljnom mudrošću.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 4 of 4 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing 1 - 4 of 4 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj