ALLERIN TABLETE A15

10.50

SKU: C009604 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ALLERIN TABLETE A15

Allerin je proizvod koji regulira rad imunološkog sustava na način da smanjuje pretjeranu imunološku reakciju, odnosno smanjuje i/ili otklanja alergijsku reakciju organizma. Preporuča se kod alergija gornjeg dijela dišnog sustava, alergija donjih dišnih putova, kožnih alergija, alergija na hranu i lijekove.

Suhi ekstrakt ljekovite biljke perile koja smanjuje propusnost krvnih žila u upalnom tkivu i pojavu svrbeža upalnog tkiva te tako smanjuje i otklanja alergijsku reakciju organizma.

Folna kiselina koja utječe na smanjenje simptoma alergije , doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te normalnoj psihološkoj funkciji, osobito u reduciranju umora i iscrpljenosti.

Kalcij je mineral koji regulira propusnost krvnih žilica te tako ublažava alergijsku reakciju pa se gotovo uvijek koristi u terapiji svih vrsta alergija. Osim na biljne alergije kalcij je učinkovit i kod alergija na sunce i hranu.

Allerin se preporučuje osobama koje su (pre)osjetljive na pelud, prašinu, građevinske materijale, crve, grinje, životinjske dlake, hranu, lijekove, perje, kozmetiku, deterdžente i sunce.

Primjena:

Uzima se 1 tableta dnevno.

ALLERIN TABLETE A15

Pakiranje: 15 tableta

Pogledajte sve proizvode kategorije IMUNITET.

Težina 0.5 kg
Košarica