TLAKOMJER OMRON M3 COMFORT ZA NADLAKTICU

89.59

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu M3 Comfort dolazi s Intelli Wrap manžetom i može pohraniti podatke za dva odvojena korisnika.

Pomaže otkriti nepravilan rad srca tijekom vašeg uobičajenog praćenja krvnog tlaka.

SKU: C006179 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TLAKOMJER OMRON M3 COMFORT ZA NADLAKTICU

  • indikator povišenog krvnog tlaka
  • detekcija nepravilnog srčanog ritma
  • Pametna Intelli Wrap manžeta

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu M3 Comfort dolazi s Intelli Wrap manžetom. Može otkriti nepravilan rad srca tijekom vašeg uobičajenog praćenja krvnog tlaka. Napredna Intellisense tehnologija jamči ugodno mjerenje tlaka tako da je manžeta napuhana točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska za korisnika. Može pohraniti podatke za dva korisnika što omogućuje praćenje pojedinačnih očitanja.

  • klinički validiran
  • vodič za pravilno omatanje manžete – jamči da će mjerenje tlaka biti ispravno
  • kapacitet memorije: 60 po korisniku / 2 korisnika

U prosjeku 1 od 3 osobe pogrešno mjeri krvni tlak, a neispravan rezultat mjerenja najčešće je uzrokovan nepravilnim postavljanjem manžete. OMRON je u suradnji s liječnicima razvio pametnu manžetu koja omogućuje točne rezultate mjerenja čak i kada je manžeta nepravilno postavljena.

OMRON pametna Intelli Wrap manžeta  ima 30 % širi zračni mjehur koji smanjuje mogućnost pogreške kod stavljanja manžete izvan dometa brahijalne arterije. Točnost se održava na 180° od arterije. Pametna manžeta omogućuje točne rezultate mjerenja čak i kada je nepravilno postavljena.

pametna-manzeta-omron

Tlakomjer je klinički validiran što znači da je uređaj podvrgnut nizu testova te je na testovima dokazana preciznost. Rezultati mjerenja uspoređivani su s rezultatima mjerenja na živinim tlakomjerima.

Jamstvo na sam tlakomjer vrijedi 5 godina dok jamstvo na manžetu vrijedi 2 godine.

TLAKOMJER OMRON M3 COMFORT ZA NADLAKTICU

Pogledate sve OMRON proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica