TEST SARS-COV-2 RAPID ORALNI BERIGHT

3.86

Brzi antigenski test za COVID-19 (iz sline) je kvalitativni imunološki test na membrani za otkrivanje SARS-CoV-2 antigena u uzorku ljudske sline.

SKU: C010186 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

Brzi antigenski test za COVID-19 komplet je testa za jednokratnu upotrebu namijenjenu za otkrivanje novog koronavirusa SARS-CoV-2, koji uzrokuje COVID-19, u ljudskoj oralnoj tekućini. Služi za dobivanje preliminarnih rezultata, završna potvrda treba se temeljiti na kliničkim dijagnostičkim rezultatima.

TEST SARS-COV-2 RAPID ORALNI BERIGHT

Primjena:

1. Uklonite lijevak i plastičnu epruvetu; pričvrstite lijevak na epruvetu. Duboko zakašljite 3-5 puta. Lagano ispljunite uzorak sline u lijevak. Slina (bez mjehurića) bi trebala doseći visinu linije razmjera.

2. Postavite epruvetu u držač epruvete. Otvorite pakiranje pufera za i dodajte cijeli sadržaj pufer u epruvetu s uzorkom sline. Pričvrstite čep na epruvetu. Lagano stisnite epruvetu 10-15 puta da biste dobro pomiješali.

3. Izvadite test pločicu iz zatvorene vrećice i započnite testiranje u roku od sat vremena. Najbolje rezultate ćete dobiti, ukoliko testiranje obavite odmah nakon otvaranja vrećice. Test ploćicu postavite na ravnu površinu. Preokrenite epruvetu i dodajte 2 kapi otopine u otvor za uzorak testnog uređaja, a zatim počnite mjeriti vrijeme. Nemojte pomicati test tijekom testiranja.

4. Očitajte rezultat nakon 15 minuta. Nemojte očitavati rezultate nakon 20 minuta..”

TEST SARS-COV-2 RAPID ORALNI BERIGHT

Sadrži: 1 test pločica, 1 uređaj za sakupljanje, 1 pufer, 1 upute za upotrebu, 1 vrećica za biološku sigurnost

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/covid-19/testovi/

Težina 0.5 kg
Košarica