RUKAVICE HARTMANN NITRIL PEHA-SOFT S

14.23

Izdržljive rukavice za jednokratnu upotrebu na svim područjima na kojima kontaminacija ugrožava osoblje. Posebno prikladne za osobe s preosjetljivim reakcijama na puder u rukavicama ili one s alergijama na latekstne proteine (alergija tip I).

Pakiranje: 150 kom

SKU: C011703 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

RUKAVICE HARTMANN NITRIL PEHA-SOFT S su od mekog, plavog nitrila, vodootporne rukavice bez pudera za jednokratnu upotrebu koje štite od opasnih kemijskih tvari i mikroorganizama.

Izdržljive rukavice za jednokratnu upotrebu na svim područjima na kojima kontaminacija ugrožava osoblje. Posebno prikladne za osobe s preosjetljivim reakcijama na puder u rukavicama ili one s alergijama na latekstne proteine (alergija tip I). Osobna zaštitna oprema u skladu s EN 374 za upotrebu u laboratorijima te kod čišćenja pri kojemu dolazi do rukovanja s kemikalijama te sredstvima za dezinfekciju. Dopuštene i za kontakt s prehrambenim proizvodima

Boja: plava.

Veličina: S.

Pakiranje: 150 komada

https://www.hartmann.info/hr-hr/products/njega-pacijenta/pregledne-rukavice/nitrilne-rukavice-bez-pudera/peha-soft%C2%AE-nitrile-guard#Peha-soft%C2%AE%20nitrile%20guard

RUKAVICE HARTMANN NITRIL PEHA-SOFT S imaju dužu manžetu za optimalnu zaštitu; unutarnji polimerni sloj omogućuje jednostavno navlačenje; teksturirani vrhovi prstiju za optimalan prihvat; jako pružive i sigurne; odlično prianjanje te izniman opip.

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/covid-19/rukavice/

Težina 0.5 kg
Košarica